Van esély arra, hogy ha most lemondom a szállást a Balatonnál akkor kapok másikat a nyárra?
Sajnos nagyon nagyon csúnyán benéztük a párommal a dolgokat.
Nem nagyon szeretjük a 40 fokos kánikulákat, mi ilyen 30-32 fokokban érezzük jól magunkat és a 20-22 Celsius fokos Balaton nekünk tökéletes. Tavalyi nyárból kiindulva rájöttünk, hogy mindenképpen a szezon elején kell menni ha ezt várjuk.
Így foglaltunk is szállást a szezon legelejére. Május 29 - június 4 között van szállásunk foglalva.
Azonban nagy meglepetésünkre nagyon nincs jó idő, a Balaton is visszahűlt 14 fokosra és nem sok esélyt látunk rá, hogy itt május 29ig beáll a Balaton 20 fokra.
Azon gondolkodtunk, hogy le kellene mondani és foglalni későbbre.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek van értelme próbálkozni vagy már nem kapunk szállást?
Csak nem akartunk feleslegesen ezzel időt pazarolni azért kérdeztem van e erre esély. Esetleg hamarabb megfordul itt olyan ember aki szállásadó vagy valamilyen formában nagyobb a rálátása és pontosabban meg tudja mondani van e még értelme
Azért tettem fel a kérdést. De akkor ezek szerint van.
#7 Ha mindenki azt írja, hogy nincs akkor nem.
Akkor vagy elmegyünk május 28-án vagy sátras nyaralást tervezünk bár utóbbi nem lenne túl kényelmes.
Nagy a szóródás az árakban. A legdrágább szállások között lesz hely. A normális árúak természetesen rég elkeltek.
Különben pont akkorra kellemes meleget és nem forróságot ígérnek. A Balaton esetleg hideg lesz, de biztos nem 14 fokos, hanem inkább 17-18 fokos. Én a helyetekben nem változtatnék az időponton, de kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!