A hotelekben mit takar az extra szolgáltatás?
10: neked mindegy a kategória. mert sose jutsz el magasabb kategóriába, mint a magánszállás vagy meg oda se.
Valójában a kategóriák fiktívek mi? Burj Kalifaban ugyanazt kapom, mint te a Mari néni sufnijában vagy kempingben :D
11. Na neked sem erősséged az összefüggések értelmezése.
Én az extrákra írtam, hogy az független a kategóriáktól.
A gombfelvarrás extra a kis panzióban is, a 147 csillagos hotelben is.
Lehet fizetős is, kedvesség is.
A sufbiban Marinéni sámlin görnyedve varja vissza, a szuperhotelben meg öten nyüzsögne, aranyozott ollót és tűt használnak stb.
Mivel magasabb kategóriában alapszolgaltatás sok minden, ami alacsonyabb kategoriaban extra, ezért nem mindegy,nem fuggetlen a kategóriáktol. Ez megvan? Egyszer menj el egy szállodába, segítek lefoglalni, érdekes lesz. Ne foglalkozz a gombokkal. De nem fizetem :)
A személyeskedéssel meg ovatosan, mert egyelőre rajtad röhög Dunning és Kruger :)).
14. Hát szerintem ha egy autót megvehetek fapados kivitelben is, meg úgy is, hogy minden benne van, ami csak lehetséges, attól azok még extrák, és az ára is ezért magasabb. Nem ajándékba adják.
A luxushotelek szobaárában benne lehetnek többletszolgáltatások, de akkor sem alap dolgok azok.
Az alapszolgáltatás jelentése, hogy benne van az árban. 🤦
Ez egy tény és nem számít, hogy te szerinted hogyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!