Érkezhetek én később is a szállásra?
Foglaltam szobát ahol a bejelentkezés 14-tol 22-ig lehetséges.
Nincs recepció és a tulajjal nem is fogunk találkozni.
A mi programunk később ér véget mint 22 óra.
Ettől függetlenül mehetek én a szállásra 22 óra után is?
Már előtte "bejelentkezni" azaz lepakolni délután fogunk, csak nem találkozunk senkivel.
Kérdeztem a tulajt hogy nem gond e ha 22 óra után érkezünk de nem válaszolt még.
A kulcsot nem lehet elvinni.
Ott kell hagyni a széfben, igazából az a kérdés, hogy 22 után is ki tudom e venni.
Becsekkolás alatt nem tudom mit értesz, de már az is megvolt vagyis kérte e-mailben a személyi számunk, nevünk. Úgyhogy szerintem ez ennyi. És a fizetés is megvolt a fizetéskor kellet megadni a kártya számot és már le is vonta.
#12 xdddddd Nem a vendéget kell bezárni, hanem a szobát.
Amikor elmegyünk le kell tenni a kulcsot. Amíg ott tartózkodunk, a kulcs nálunk van.
És hogy kérdezzem meg ha nem találkozunk? :)
Már hívtam a számot, és írtam is.
#13 Oké, de ez a szabályzat, hogy a széfben kell hagyni. Be van kamerázva ott az előtér.
Hotelekben is le kell adnod a kulcsot a recepción csak itt nem recepció van, hanem széf.
NEM
Le van írva, a szabályzatban, hogy a kulcsot nem vihetem magammal.
#17 ezaz, hogy nincs ott senki.
Meg van adva egy kód, amit csak az tud, aki éppen ott száll meg (gondolom mindig más kód?!) és azzal felveszem a kulcsot. Nincs ott senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!