Érkezhetek én később is a szállásra?
Foglaltam szobát ahol a bejelentkezés 14-tol 22-ig lehetséges.
Nincs recepció és a tulajjal nem is fogunk találkozni.
A mi programunk később ér véget mint 22 óra.
Ettől függetlenül mehetek én a szállásra 22 óra után is?
Már előtte "bejelentkezni" azaz lepakolni délután fogunk, csak nem találkozunk senkivel.
Kérdeztem a tulajt hogy nem gond e ha 22 óra után érkezünk de nem válaszolt még.
De milyen szállás ez, hotel, panzió, airbnb?
Ha délután felvetted a kulcsot, azaz becsekkoltál, akkor a normális helyeken bármikor "hazamehetsz".
Melyik hotelben nincs recepció?
Bookingon foglaltam de airbnb-n is fentvan. Igazából egy tömb lakás van kiadva. És a kulcsot ott kell hagyni, ilyen széfes megoldás van.
Ja, ha ilyen, akkor bármikor mehetsz. Ott a kulcs, tied a pecó.
Azt a 22-t valószínűleg azért írták, ha bármi gond van a check-innel, akkor ne az éjszaka közepén hívogasd őket.
mármint milyen bejelentkezésre gondolsz?
Az adminisztrációra? az már megtörtént, elküldtem e-mailben az adatokat ahogy kérte. Nem fogunk találkozni.
Akkor nem.
Anno nekünk is így volt egy szállás.
Később hívtuk, nem engedett be.
Mármint mi nem ?
Mi már 14:00-kor oda megyünk lepakolni, aztán megyünk tovább.
Csak a program után mennénk később, mint 22 óra.
De ha 14-kor lepakolsz, akkor már van kulcsod meg mindened, azaz becsekkoltál. Mi a probléma? A fizetés? Vagy nem csekkolsz be?
Úgy mozogsz ahogy akarsz, mivel kapsz egy kulcsot. ez nem kollégium, ahol zár az ajtó egy időpont után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!