Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Nem tudok eligazodni a booking...

Nem tudok eligazodni a booking-on?

Figyelt kérdés

Még sosem csináltam ilyet, kanadába megyek 1 hónapra.

Olcsó szállást keresek, de valahogy nem egyértelmű nekem mi mennyi és ezért mit kapni.

Annyi a lényeg, hogy egyedül lakjak! Saját szoba és fürdő.

Milyen típusú szállásokra keressek rá, ami olcsó?

Elég nekem egy "lyuk" is, lényeg, hogy olcsó legyen és ne kelljen osztozkodni.

Vagy ne is keressek bookingon? Hanem akkor hol?

Köszi aki segít!

2023. febr. 22. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz rajta pontosan? Esetleg AirBnB?
2023. febr. 22. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A szállástípusokat nem ismered?
2023. febr. 22. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Ezeket állítsd be a keresésnél, amit leírtál. Par napot foglalj. Foglalás utan megkapod a tel. számot. Felhívod, megmondod 1 honapra szeretnéd féláron. Megvárom a reakciót, megegyeztek, booking jutalékát is megfelezitek.
2023. febr. 22. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A Booking a lehető legértelmesebb és legkorrektebb oldal.

Minden precízen le van írva magyarul.

Ha nem megy a magyar, akkor állítsad át másik nyelvre... bár azt hiszem, hogy más elemi bajok vannak nálad.

2023. febr. 22. 17:29
 5/7 anonim válasza:

AIRBNB ami egy csoda mert az összes szállásadó portál cseszik bele rakni azt a szűrőt hogy A TELJES HELY A TIÉD .

Szóval kedves kérdező ha tényleg korrekt szálláshelyeket keresel akkor csak AirBnB van applikációjuk is teljesen használható mindent IS be tudsz állítani :) én imádom sose csalódtam benne és ha gond volt az ügyfélszolgálat azonnal segített a szállásadóink nekünk mindig nagyon jók voltak mert láthatatlanok voltak :D szerintem ez a legjobb van egy kis széf a kulcsnak és önálló bejutás nekem ez a kedvencem nem kell senkivel se beszélnem hogy itt vagyok csak megyek és kész :) ezt is kitudod választani hogy így akarod-e.

Olyan helyet foglalj ahol sok a vélemény ami remélhetőleg pozitív:D

Kellemes szállás keresést!

2023. márc. 30. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:

"teljes hely a tiéd"

Többnyire apartman néven futnak ezek, nem?

2023. ápr. 1. 01:11
 7/7 anonim válasza:

Mi már mindenbe bele botlottunk :D

Eredetileg amúgy az lenne gyakorlatilag meg ahol kijelölik hogy a teljes hely a tiéd oda mehetsz úgy hogy a kutya se lesz ott

2023. ápr. 1. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!