Szerintetek egy átlagos ember meg engedheti magának az öt csillagos luxus hotel kényelmet valamikor?
Teljesen fölösleges lenne egy ilyen alacsony jövedelműnek..
4
Ugyanabból a pénzből egy hétig tud nyaralni egy teljesen megfelelő minőségű apartmanban, vagy panzióban.
Nem az ötcsillagos szálloda annyi plusz élményt, hogy megérné kifizetni egy alacsony jövedelműnek.
Az 5 csillagos hotel, az pont nem az "átlagember" számára épült.
Pont azért kerül annyiba amennyibe, hogy legyen egy anyagi szűrés az elit és a viselkedni nem tudó prolik között.
Az ötcsillagos hotelekbe pont azért megy a felső 10ezer, hogy ne rontsák ott a levegőt az "átlagemberek".
De saját autóval is azért járnak sokan, hogy ne a BKV-n zsúfolódjanak össze a prolikkal.
Szerintem igen, de miért fontos ez neked?
Ahogy egy hozzászóló írta pl Thaiföld, de akár Albánia... én Abániában aludtam szirszarért, ha jól emlékszem 5 csillagosban.
Igen. megengedheti maganak, ha nem az a legfontosabb az eleteben hogy a legujabb mobilja legyen, a legujabb goncokben jarjon stb stb.
2022 Antalya , Torokorszag, (8nap 7 ejszaka, repulovel) 5 csillag ultra all inclusive 2 felnott 2 gyerek, szallitassal tokkal vonoval 1580 euroba fajt (koltopenz nelkul, az meg +200 euro volt).
Ugyanez Dubai-ban nem ennyi az biztos. De ha megvalogatod a helyet es elore tervezel akkor megoldhato akar evente akar 2 evente.
Nem vagyunk nagyon jol keresok, de jol beosztjuk a penzt es mindenre jut.
Egy megfelelo partner es egy megfelelo strategia, a kis jovedelembol is ki tudja hozni a maximumot.
Sajnos sokan nem tudnak különbséget tenni aközött a két dolog között,
hogy "megengedheti-e" vagy "ki lehet fogni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!