Érdemes egy átlagos jövedelmű magyarnak Svájcba mennie túristaként?
Figyelt kérdés
Vagy inkább engedjem el mert az ötszörös árak miatt úgysem érezném magam jól mert sokminden nem férne bele a költségvetésbe?2022. máj. 6. 22:01
1/7 anonim válasza:
Ha árérzékeny vagy, akkor semmiképp.
2/7 anonim válasza:
Legdrágább helyek egyike.
1 hét Svájc=3 hét Bali
4/7 anonim válasza:
Ha az életed álma, akkor igen. Ha csak szeretnéd megnézni pl. a hegyeket, akkor inkább Ausztria vagy Németország. Nekem csalódás volt, nem az árak, hanem, hogy mennyire rasszisták a svájciak. Normálisan csak az ott élő bevándorlók beszéltek velünk..
5/7 D. Brasco válasza:
Ha ez már most probléma,hogy az árak....akkor hanyagold.
6/7 anonim válasza:
Ez a kérdés úgy értelmetlen ahogy van..
Ha van rá pénzed menj ha nem akkor ne.
Mi most voltunk 4 napot 3-an Svédországba, ami nem olcsóbb sokka szerintem sőt, nem vagyunk milliomosok, de el volt rá téve a pénz, mentünk.
4 nap alatt 120 ezer forintnyi koronát költöttem el összesen, mindent megvettünk amit épp megkívántunk, sehova ne úgy utazok hogy az itthonról vitt szendvicset vigyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!