Létezik olyan útitárs-kereső, ahol nem csak átlagos emberek vannak csak fent?
Úgy értem, hogy nem csak a legnépszerűbb országokba akarnak elmenni, a férfiak nem csak nőkkel akarnak menni, a nők nem csak nőkkel, nem problémáznak a koron meg a többi baromság.
Őszintén szólva elég unalmas hirdetéseket látok a legtöbb útitárs-kereső oldalon: sehol egy ember, akit mondjuk Skopje (csak példa) vagy az elhagyatott helyek érdekelnek.
A másik meg, hogy még arra sem veszik a fáradságot, hogy ha nem tetszik nekik a korom/nemem, megmondják, inkább eltűnnek.
Hát ha elhagyatott helyekre szeretne menni, esetleg egyenesen az urbex érdekelné, oda baromira nem tanácsos egyedül menni.
Magam is urbexelek, de személyes tapasztalat, hogy az idegenek bizalmatlanok, valljuk be, joggal olyan esetben, mikor valaki egy üres épületet akar meglátogatni. Az ilyen oldalakon pedig nem is annyira útitársat keresnek... Urbexelni jobb, ha személyesen keresel társat. Nekem is beletelt 2 évbe, de megvan. Írd ki a fészbuk oldaladra, lehet, hogy egy ismerősödről kiderül, hogy van ilyen érdeklődése, csak erről nem beszélnek az emberek. vagy ajánlanak egy jó csoportot, ahol tényleg közös a cél.
# 2/4
ez azért elég kiábrándító, nyilván sejtettem, hogy a többség olyan típusú hirdetés, amiket írsz, de hogy ennyire használhatatlanok, azt nem gondoltam volna.
# 3/4
én meg azt nem értem, mit nem értesz ezen. az emberek többsége nem szeretek egyedül utazni – én sem - mert szeretne vkihez szólni, beszélgetni. voltam idén egyedül már külföldön, illetve pár éve úgy, h egyedül mentem ki egy prágai ismerőshöz, és egyik sem volt az igazi.
# 4/4
nincs face-em.
"A másik meg, hogy még arra sem veszik a fáradságot, hogy ha nem tetszik nekik a korom/nemem, megmondják, inkább eltűnnek."
Elárulnád, hogy melyik oldalon tapasztaltad ezt?
# 6/6
ezt speciel itt, csak lehet, hogy nem írtam le. ezért keresek útitárskeresőt, mert még fórumokon is ez van.
De am azóta írt egy nő, hogy mennék-e Szlovéniába vele welnessezni, de hát baromira nem arra akarok menni, a wellness meg aztán nem az én világom.
persze drogos vagyok, hogyne :D
ne csináljunk már óvodát a kérdésnél, gyerekek és prolik lehetőleg ne írjanak, te se, utolsó.
Ez egy nagyon jó kérdés.Én is hasonló cipőben járok. Ha esetleg találtál valami jó módszert megoszthatod velem :D
Kíváncsi vagyok mit sikerült alakítanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!