Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hotelekben szokott lenni...

Hotelekben szokott lenni szappan, tusfürdő, sampon, vagy magamnak kell biztosítanom ezeket?

Figyelt kérdés
3-4 csillagos hotelben azért kellene hogy legyen?

2022. jún. 28. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Vann. És az a szobáhó vann. Aztat utána haza kel vinetek a böröndbe. A wéce papírt a türűköccőt, a szappant, a disturb táblát stb.
2022. jún. 28. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Van, de gyakran csak kézmosó és tusfürdő/sampon aminek a minősége olyan amilyen. Függ milyen a hotel, van ahol nagyobb választék van.
2022. jún. 28. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Szappan mindig van, többi erősen kérdéses (inkább nincs).

Mert: Neked jó lenne bármilyen tusfürdő, bármilyen sampon a rengeteg lehetséges, szeretem/nem szeretemből?

Ezt nem tudják kitalálni..

2022. jún. 28. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3-4 csillagosban szokott lenni.
2022. jún. 28. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szokott lenni, mint nem, pláne négycsillagosban. De tény, hogy sokszor a tusfürdő és a sampon ugyanaz.
2022. jún. 28. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Szokott lenni miniatűr kiszerelésekben. (Mint egy termékminta.) Ha hosszú hajú vagy és tervezel hajat mosni, akkor jobban jársz, ha viszel!
2022. jún. 29. 09:16
 7/8 BeefEater ***** válasza:
100%
Szokott lenni (én még nem voltam olyan hotelben, ahol ne lett volna), nem egyszer találkoztam kifejezetten jó minőségűekkel is. Általában elég szokott lenni hosszú hajra, de ha nem akkor felhívod a recepciót és hoznak még annyit, amennyit kérsz.
2022. júl. 1. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Na aztán volt? Megmozstad a mindzsádat vele?
2022. júl. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!