Hova mész idén nyaralni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 11:30
11/19 anonim válasza:
#10 Miért hova kéne? Siófokra ami már többe kerül mint egy horvát út?
12/19 anonim válasza:
Horvátország, Rab sziget. Egy low budget Balcsi volt a terv, aztán elkezdtem nézni, és rájöttem, hogy annyiból egy low budget Horvátország is kijön, úgyhogy akkor inkább tengerpart.
13/19 anonim válasza:
Júliusban Montenegro egy hét, aztán július vége 6 nap Boden-tó környéke, augusztusban pár nap a balatoni nyaralóban.
14/19 anonim válasza:
Statisztikai hivatal kérdezi? Egyébként kinek mi köze hozzá?! (Amúgy a bejárati ajtó kulcsot a lábtörlő alatt tartom!)
15/19 anonim válasza:
Sehova. Itthon töltöm a nyarat.
16/19 anonim válasza:
Spanyolország július vége! Legalábbis ha nem fog vacakolni a Ryanair.
17/19 anonim válasza:
Én sehova. Annyit utazom, hogy alig várom, hogy otthon dögölhessek Magyarországon.
Annyi van, hogy ha már úgyis oda kell mennem, egyik útra elviszem a feleségem de még nem tudom, hogy Los Angelesbe vagy Seattle-be aztán kicsit tovább maradunk. Majd ő eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!