Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Kérhetem arra a hotel igazgató...

Kérhetem arra a hotel igazgatóját, hogy egy másik recepcióst vegyen fel?

Figyelt kérdés

Munka miatt minden hónapban 1-2-szer egy szállodában alszom Ausztriában. A recepciós nő (valamilyen szláv csaj) úgy beszél velem, mintha egy suttyó lennék. Mikor pl. odamegyek, hogy elkérjem a szoba kulcsát, amit lefoglaltam, odadobja elém, rám sem néz.

Megkérhetem a tulajt, hogy rúgja ki?

2022. ápr. 24. 18:30
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
96%
Persze, kérni bármit lehet.
2022. ápr. 24. 18:33
 2/25 anonim válasza:
32%

Az orosz nők sajnos ilyen magatartásról híresek szállodai állások terén...

Hát persze... Kérd meg nyugodtan az osztrák szállodavezetőt, hogy "Hé, Jürgen, ez a p*csa nagyon nem okés, légyszi' tedd már ki! Köszipuszi!"

2022. ápr. 24. 18:35
 3/25 anonim válasza:
95%

Csak ennyiért akarod kirúgatni?! Ne vicceskedjünk már!

Amúgy nem volt valamilyen előzménye annak, hogy így viselkedik veled?... Biztos?! :,D

4/25 anonim ***** válasza:
95%

Persze, s nyilván ő készségesen meg is fogja tenni...🤦🏼‍♀️

Te melyik bolygón élsz amúgy?

5/25 anonim válasza:
95%
Ha azt akarod, hogy a képedbe röhögjön az igazgató, akkor csak rajta, kérd meg. 😄
2022. ápr. 24. 18:36
 6/25 anonim válasza:
95%
Panaszkönyvbe beírhatod, de hogy kit alkalmaz, azt nem te szabod meg. Menj más hotelba, ha teheted.
 7/25 anonim ***** válasza:
95%
Azt kérsz, amit akarsz, ők meg azt teszik, amit ők akarnak!
 8/25 anonim ***** válasza:
93%
Emiatt nem fogja kirúgni úgysem. Annyit megtehetsz hogy bepanaszolod emiatt és majd elbeszélget vele erről.
2022. ápr. 24. 18:37
 9/25 anonim válasza:
77%
Nagyon nehéz embert találni, nem hiszem hogy kirúgja. Nyilván nem elfogadható a viselkedése, szóval panaszt tehetsz.
2022. ápr. 24. 18:39
 10/25 anonim ***** válasza:
38%
Nem kérheted, ha erre kéred, az szerintem bele is esik valami büntetőjogi kategóriába. Amit max. megtehetsz, hogy elmondod neki, hogy kifogásaid vannak a recepcióssal, esetleg tudna-e vele beszélni, hogy változtasson magán. De az nem túl jó ötlet, ha konkrétan azt kérdezed, hogy nem lehetne-e kirúgni.
2022. ápr. 24. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!