Kérhetem arra a hotel igazgatóját, hogy egy másik recepcióst vegyen fel?
Figyelt kérdés
Munka miatt minden hónapban 1-2-szer egy szállodában alszom Ausztriában. A recepciós nő (valamilyen szláv csaj) úgy beszél velem, mintha egy suttyó lennék. Mikor pl. odamegyek, hogy elkérjem a szoba kulcsát, amit lefoglaltam, odadobja elém, rám sem néz.
Megkérhetem a tulajt, hogy rúgja ki?
2022. ápr. 24. 18:30
2/25 anonim válasza:
Az orosz nők sajnos ilyen magatartásról híresek szállodai állások terén...
Hát persze... Kérd meg nyugodtan az osztrák szállodavezetőt, hogy "Hé, Jürgen, ez a p*csa nagyon nem okés, légyszi' tedd már ki! Köszipuszi!"
3/25 anonim válasza:
Csak ennyiért akarod kirúgatni?! Ne vicceskedjünk már!
Amúgy nem volt valamilyen előzménye annak, hogy így viselkedik veled?... Biztos?! :,D
4/25 anonim válasza:
Persze, s nyilván ő készségesen meg is fogja tenni...🤦🏼♀️
Te melyik bolygón élsz amúgy?
5/25 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy a képedbe röhögjön az igazgató, akkor csak rajta, kérd meg. 😄
6/25 anonim válasza:
Panaszkönyvbe beírhatod, de hogy kit alkalmaz, azt nem te szabod meg. Menj más hotelba, ha teheted.
7/25 anonim válasza:
Azt kérsz, amit akarsz, ők meg azt teszik, amit ők akarnak!
8/25 anonim válasza:
Emiatt nem fogja kirúgni úgysem. Annyit megtehetsz hogy bepanaszolod emiatt és majd elbeszélget vele erről.
9/25 anonim válasza:
Nagyon nehéz embert találni, nem hiszem hogy kirúgja. Nyilván nem elfogadható a viselkedése, szóval panaszt tehetsz.
10/25 anonim válasza:
Nem kérheted, ha erre kéred, az szerintem bele is esik valami büntetőjogi kategóriába. Amit max. megtehetsz, hogy elmondod neki, hogy kifogásaid vannak a recepcióssal, esetleg tudna-e vele beszélni, hogy változtasson magán. De az nem túl jó ötlet, ha konkrétan azt kérdezed, hogy nem lehetne-e kirúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!