Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hogyan tudnám megspórolni a...

Hogyan tudnám megspórolni a pénzemet a szálláson ? Több tízezer forintot kellene fizetni egy 1 hetes ottani tartózkodásért. Most a hely az mindegy, az árakról van szó, meg a spórolásról.

Figyelt kérdés

Tehát még nincsen konkrét hely ahova mindenféleképpen el szeretnék menni, de pl ha a Velencei tónál lesz koncert különböző időkben vagy a Balatonnál, és én ott szeretnék lenni pár napig, akkor azt hogyan tudnám megoldani, hogy ne kelljen ezért nekem több tízezer forintot kiadni, mert leginkább csak max alvásra kellene egy hely.

De így sokkal kevesebb dolgot tudnék csinálni a félretett pénzemből...

Erre van valakinek egy ötlete, hogy hogyan lehetne ezt kijátszani ?

Mert most ahogy néztem az árakat a trivago-ny eléggé elszomorodtam.

Tehát pl 2-3 napot hogyan lehetne kihúzni hotel/szálloda nélkül ?

(Kocsi nincs sajnos, az nem jöhet szóba. Ha valahogy/valamikor ki tudjuk bulizni akkor talán, de most ehelyett, más egyéb ötlet, megoldás érdekelne).

Köszi!

2022. ápr. 15. 00:02
 1/6 anonim válasza:
55%
hajléktalanszálló?
2022. ápr. 15. 05:03
 2/6 anonim ***** válasza:
A nyári szezonban Balatonfüred - Budapest és Keszthely - Budapest között járnak az úgynevezett Bagolyvonatok, érintve a Velencei-tó déli partját is. Ezek útvonalát már most ki tudod túrni a mavcsoport.hu oldalról, aztán válogass a parttól távolabbi szálláshelyek közül. Nyilván ez ad egy időbeli kötöttséget a programhoz, de ugye valamit valamiért.
2022. ápr. 15. 05:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Illetve van még a bagolyvonat mellett egy absztrakt ötletem: dolgozz valakinek a környéken a koncertek előtti időszakban és cserében kérj pénz helyett szállást. Rizikós manőver, a részletek igencsak számítanak. Vagy kérdezz rá a helyi parókián, lelkészi hivatalban stb., hogy tudsz-e kvártélyért cserében a helyi közösségnek valami komolyabb munkalatban a segítségére lenni.
2022. ápr. 15. 05:48
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Sátor vadkemping
2022. ápr. 15. 07:53
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Sátrazást javasolnám.
2022. ápr. 15. 08:31
 6/6 anonim válasza:
Sátrazás, autóban alvás, vagy előre leinformálod, nincs-e valami nénike a környéken, aki aprópénzért kiadja a vendégszobát.
2022. ápr. 16. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!