Béreltél már airbnb-t? Mi van akkor ha meglop a házigazda?
Én még csak párszor használtam szálláskeresőként, de ha jól tudom elég komoly minőségi feltételei vannak, hogy valaki airbnb-t üzemeltethessen. Ezeknek csomó költsége is van (pl. ingatlan, szoba, az ingatlan rezsiköltsége), szóval biztos nincs a házigazda megszorulva. Meg airbnb-be gondolom nem Cartier karkötőben mész. Egyébként én voltam már csak szobában is és kifejezetten frankó élmény volt: Berlinben az egésznapos városnézés után a házigazda akkora partit csapott, hogy szívesebben csöveztem volna az Alexanderplatzon, semmint még egy órát a szobában.
Tanulság: válassz tényleg olyat, ahol az egész ingatlan a tiéd.
Tehát a tulaj befogad pl. a 100milliós, teljesen berendezett lakásába egy ismeretlen csórót, akinek még egy hotelszobára sem telik.
Teljesen életszerű a kérdésed.
Az ingatlanárak nem függnek össze a lopással, a szállásbérlés pedig nem függ össze a vendég anyagi hátterével.
Szomorú, hogy ezt magyarázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!