Mit vigyek a wellnesshez? Hogyan működik?
Ja de vihettek be olcsó műanyag palackos bort, Kőbányai sört, meg kőműves actimelt. Aztán a párod, szerelmed ki tudja magát csapni a szobába, akár minden este, mint ahogy szokta.
Sőt, legjobb ha napközben is, életed szerelme 2 lityis borral járkál a hóna alatt a spa részlegben, azt szaunázás közben csak leteszi maga mellé, azt mindig húz belőle egyet.
Há eccer mink is vótunk ám welnesszelni, vellencén. Mi vótunk ottan, a zsociék, a tesóék, a vállalkozó Robi meg a gyúrós Zsolti. Odamentünk Bömösökkel, Mergákkal, mindenki be is húzódott a szobába, látták megjöttek a zalvilág urai. Szóval ittuk ottan a legjobb viszkiket liter számra, aszt részegen majnem fögyújtottam a szaunát. Szóval bementem piásan szaunázni, 25 cettis farokba, aszt mondom locsálok rája ojan olajat. Aszt elkezdett visszafele égni, há a fene gondóta, hogy asztat a merőkanálba kell önteni. Aszt megégette a kezem, elejtettem az üveget, aszt kifojott belűle az olaj, aszt elkezdett égni ottan a szauna fa padlóján az olaj. De még a fa nem gyúlt meg, csak az olaj égett. Aszt pont bejött a szeméjzet, hogy pont van nála egy üveg víz. Jáj hát mondom a devla kűdött tégedet drága szíp tezsvírem.
De nem mertek pofázni, mer tudták hogy akkor meglátogatták volna az embereim őket. Leszedtük a szállodát, egy kis védelmi pénzel, aszt tovább álltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!