Valaki elárulná nekem hogy most, ha minden zárva van, akkor hogy hirdethetnek Valentin napi hétvégét az irodák, szállodák?
Nem értem: ha csak üzleti útra lehet menni, akkor hogy lehet wellness-hétvégéket hirdetni?
Ha viszont nem lehet wellnessezni, akkor milyen átvágás/lenyúlás ez az egész?
Vagy itt is úgy van, hogy van akinek lehet, van akinek nem?
De akkor miért sírnak a szállodák???
Van egy érzésem. Valentin napon sokkal többen lesznek atbszva, mint április elsején.
Majd üzleti útnak álcázva.
Üzleti út.
(Vendég - prosti. Így kell beíratni.)
1. Üzleti útként lesz lejelentve. A rendőr nem fogja végigkövetni a napodat , hogy voltál-e mondjuk tárgyalni.
2. Nem csak most hétvégére lehet ám ajándékozni wellness utazást, hanem utalványként vagy későbbre szóló foglalásként is.
Kifejezetten Valentin napi hétvégén még a leghülyébb rendőr sem veszi be hogy üzletelni vagy a wellnessben...
De engem nem zavar, csak szeretném tudni, hogy ez is egy olyan "törvény" ami csak egyesekre vonatkozik, vagy a többi, becsületes szállástulaj a hülye, hogy csak pofázik és nem nyit ki?
És akkor Szabolcsban egy tetves kocsmárost megbüntetnek egy vagyonra és bezárják a kócerájt, mert 8 embert ott találtak, miközben a medencében kifejezetten lehet koktélozni máshol? Hogy van ez ebben a "jogállamban"?
#4: "Kifejezetten Valentin napi hétvégén még a leghülyébb rendőr sem veszi be hogy üzletelni vagy a wellnessben."
A Valentin nap ugyanolyan nap, mint a többi, nem ünnepnap vagy ilyesmi. Most vasárnapra esik, de ennyi.
Olvasd már el pontosan:
TELTHÁZ! Ez a csomag már nem foglalható!
Különben még sok hirdetést találsz az idei (hétvégi!) Valentin napra más szállodákban is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!