Régebbi bankkártyárol letudják venni az előleget?
Figyelt kérdés
Bookingon történt egy foglalásom ahol még a régebbi bankkártyám volt beadva. Azóta van új de én még nem frissitettem.és kérnek előleget.letudják terhelni a régebbi bankkártyámról a pénzt?#Régebbi bankkártya beterhelése,
2022. jan. 15. 10:01
11/12 anonim válasza:
Persze. A vissza nem térítendő azt jelenti, hogy ha egyszer lefoglaltad, mindenképpen ki kell fizetni, ha nem mész el, vagy lemondod akkor is. Ez benne a szívás, ezért nem is szabad ilyet lefoglalni. Tök mindegy, hogy lejárt a bankkártyád amit megadtál, meg fogják próbálni behajtani rajtad.
12/12 anonim válasza:
Ja várjál, most olvastam újra a kérdésed. Azt írod előleget kérnek. Tehát ha nem tudtál előleget küldeni, akkor nem érvényes a foglalásod eleve, az előleg megérkezése után lett volna csak az. Szerintem írj a booking.com-nak, vagy a szálláshelynek, és kérdezz rá, hogy milyen státuszban van a foglalásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!