Romantikus erdei szállásokat ajánalnátok (Miskolctól nagyjából mac. másfél óra távolságra)?
Sokat nézelődtem a neten, kicsit el is vesztem.
Fontos, hogy szeretnénk OTP szépkártyával fizetni, jó volna, ha max olyan 120 ezerből kijönne mondjuk 2 éjszaka a párommal.
Szeretnénk kicsit elvonulni, de nem volna baj, ha lenne mit nézelődni a környéken, sétálni egy kellemeset az erdőben, esetleg sütögethetnénk a szállásnál.
Tudom, hogy sok találatot kidob a net, nézelődtem is, d evagy túl drága vagy totál az ország másik felébe van, vagy nem sok értelme van szerintem 2 főre kibérelni egy olyan házikót amibe 3-4 szoba is lenne....
Kíváncsi vagyok, hátha írna valaki valami olyat, amit annyira nem hoz ki a google és esetleg jobban megfelelne nekünk.
Köszönöm a segítséget.
Pénzpataki Vadászház jó hely,Répáshuta mellett.
Sehér Sas Panzió Bánkúton,vagy Sebesvíz Panzió Jávorkút mellett is eldugott helyek,jó konyhával nem messzi Miskolctól a Bükkben.Ezeken voltam,jó helyek.
Semmi nagy luxus,de tiszták,jó a kaja,és csend van!
Noszvaji faházak (ez egy konkrét szállás neve) vagy a Montem Vendégház Mátraszentimrén.
Ha 2 éjszakára jut 120e, akkor ezek beleférnek, mindkettő prémium, 4 csillag plusz körüli színvonal, még ha papíron nem is.
Az elsőnek külön köszönöm, mert ezeket a net sem dobta fel, meg fogom nézni,hogy milyenek!
Másodiknak is köszönöm a segítséget, habár ezeket sokszor felhozta az internet is!
Megnéztem az első válaszoló ajánlatait.
Annyi, hogy igazából olyasmit keresnék, ahol valóban csak 2-en lennénk. 😅
Pl. tetszik Felsőtarkányban a Menedék, csak nem tudom lenne-e értelme kifizetni pont kb 120 ezret 2 estére 2 főnek, mikor 6 embernek is ugyanennyi lenne. Esetleg valami ahhoz hasonló csak kisebbe olyan jó volna.
Hollóstetői kempingben,vagy Miskolctapolcán,vagy Egerben egy sátorban valóban ketten lehettek.
Nagyon divatba jött a sátorozás,reneszanszát éli ezekben az időkben,mert sokan nem szívesen mennek szállodába,ezzel a közterekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!