Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hova érdemes elmenni egy...

Hova érdemes elmenni egy éjszakára nyaralni, másfél éves babával, és kiskutyával? Apartman, vagy ház? Balaton déli partyában gondolkodunk.

Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 11:46
 1/10 Golan Trevize ***** válasza:
Egy éjszakára nem érdemes elmenni nyaralni.
2014. máj. 30. 12:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Azért nem érdemes, mert a 0. nap mindig arról szól, hogy 3-4 óra alvás után fáradtan megérkeztek, kipakoltok, ebédeltek és már ott van az este. Másnap meg már mehettek haza. minimum 2 éjszakára érdemes.
2014. máj. 30. 12:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Az lehet,csak a picivel nem merünk többre menni.Most mennènk elöszõr.Tölünk a Balcsi 1 óràra van csak.
2014. máj. 30. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha közel laktok az más, akkor érdemes lemenni pancsolni, akár egy délutánra is ottalvás nélkül.
2014. máj. 30. 13:01
 5/10 Golan Trevize ***** válasza:

Így van, ha csak egy óra a Balaton, akkor menjetek le reggel, és este menjetek haza.

Sokkal kevesebb cuccot kell pakolni, stb.

2014. máj. 30. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Miért nem mersz elmenni a picivel 2-3 napra? Mitől félsz?

Nem rosszból kérdezem, csak nem értem, nincs még gyerekem, de az ismerősök simán lementek 1 hétre a tengerpartra 1 éves gyerekkel.

2014. máj. 30. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
De, hogy valaki a kérdésre is válaszoljon, ingyenes partot Balatonlellén, és Balatonbogláron tudok, ott voltam én is. Egyik a másiktól kb 5 percre van, de Lelle turistaváros, nagy az élet, jó és szép a part. Talán oda lenne érdemes.
2014. máj. 30. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
En sem ertem mi baja lenne a gyereknek ha nem 1 ejszakara mennetek.
2014. máj. 30. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Apartmanban, házban nem fogsz tudni megszállni szerintem nyáron a Balatonon. Szállodában igen. Amúgy 1,5 évessel simán lehet már utazni. 2 napra majdnem annyi cucc kell neki, mint 1 hétre.
2014. máj. 30. 13:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van. :) Egy napra szerintem megyünk többször is.Ez amolyan próba lenne.Aztàn ha "müködik" lehet utàna hônapra bevàllalnànk több napot is.Amitöl fèlek az az,hogy nem alszik el a manô sehol màshol,csak a kisàgyba.Mèg nem alutt dèlutàn sem màshol,itthon sem.Próbàltuk,de nem alutt el.Mindig haza kellett vele jönni,mert ha màshol leraktam csak 15percet aludt,ès nyügõsen kelt.Gondolom ott ki fog fàradni,ès remèlem aludni is fog.De ha nem ,akkor nyügös de nagyon.Olyankor semmit nem lehet kezdeni vele.Na meg a kutyust is visszük igy mèg bonyolultabb.Lehet hülye vagyok,de nem akarunk elöször több napot kifizetni,ha pl. màsodik nap haza kell jönni.Mèg a hàrom napon gondolkozunk azèrt.Ez nekünk is próba lenne vègülis.Persze kell pakolni,igyis úgyis.Reggel 7:00körül mennènk,màsnap csak 20:00körül indulnànk vissza,azèrt igy is lehetne egy picit "nyaralni".
2014. máj. 30. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!