Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Pécs közelében milyen városok...

Pécs közelében milyen városok lehetnek ahol még lehetséges a szállás foglalás? (Max 50 km)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék találkozni valakivel egyik hétvégén úgy kb 1 hónap múlva, Szarvasról mennék át egy szombati napon és leginkább vonattal szeretnék menni, de utána vasárnap sajnos Pécsről visszafele rizikós átszállási idők vannak ezért gondoltam, ha esetleg 50 kmes közelben lenne olyan hely ahonnan jobb és megoldhatóbb a közlekedési menetrend akkor ott foglalnék szállást de sajnos nem igazán tudom, hogy milyen városok lehetnek ott a közelben ahol foglalható is szállás mert még sose voltam arra ezért szeretném kérdezni, hogy valaki megtudná mondani hogy ott a közelben még hol vehető igénybe szállás? Előre is nagyon szépen köszönöm!
2021. jún. 30. 08:28
 1/6 anonim ***** válasza:
A környéken Pécs a legnagyobb város, annak legjobb az elérhetösége. Minden más szerintem plusz átszállás(ok)at jelentene.
2021. jún. 30. 08:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Ahogy néztem alapból minimum 1-2 vagy 3 átszállás van ahhoz, hogy odáig eljussak Szarvasról vonattal csak visszafele vasárnapi napon végig azt írja hogy rizikós sajnos ilyen 3 percek vannak átszállásra ezért gondoltam esetleg ha máshonnan lenne olyan lehetőség ahol nem rizikós és ha még több átszállást is jelentene számomra az se lenne probléma csak biztosra szeretnék menni, attól tartok hogy véletlen késik esetleg az egyik és nem érem el, akkor ott maradnék.
2021. jún. 30. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nezz rá a google térkepre.... láthatod a környékbeli városokat...
2021. jún. 30. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak azt tudod csinálni, hogy aránylag korán elindulsz, és mindenhol a következö csatlakozást is nézed, ha netán mindenhol az elsö elmegy, még akkor is oda tudj érni.

Sajnos ez van, elég sok helyen rossz a csatlakozás.

2021. jún. 30. 10:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen hát igen sajnos.
2021. jún. 30. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljesen jók azok a csatlakozások, nyilván a mezőtúri 3 perces tűnhet neccesnek, de utolsó csatlakozó vonat esetén megváratják azt akár egy órát is. Tulajdonképpen ha valahol érdemes lehet szállást nézned (de nem foglalnod!), az Mezőtúr, arra az esetre, ha komolyabb, közel órás késés miatt nem érnéd el a 20:59-re Keletiből Mezőtúrra érkező vonatot és csak egy órával később tudnál Mezőtúrra érkezni emiatt.

Továbbá én ugyan nem szoktam ilyen távon a buszt javasolni, de ott a lehetőség Békéscsabán át, egy 50 perces átszállással buszozni is.

2021. jún. 30. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!