Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Lehet 18.életév alatt szállást...

Csoma2002 kérdése:

Lehet 18.életév alatt szállást foglalni?

Figyelt kérdés
Van olyan ismerősöm aki azt mondja hogy nem,és van olyan aki lehet.Szóval lehetséges vagy kötelezően kell egy felnőtt is?(Haverokkal lemennénk Balatonra pár napra nyáron,csak még nem töltöttük be a 18.-at)

2021. ápr. 26. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szálláshelye válogatja, én a gimis baráti körömmel elég sokat utazgattam és ha nem is mindenhol adtak szállàst, némi telefonálgatàs után mindig megoldottuk.
2021. ápr. 26. 12:25
 2/3 anonim válasza:
100%
Nincs részletes szabályozás sajnos. A szálláshelytől kell megkérdezni. De jogilag lehetséges 14 év felett, mert ez a korlátozott cselekvőképesség határa. Tehát szerintem hívd fel vagy írj rá a szállásadóra.
2021. ápr. 26. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag lehetséges, egyébként minden szallashely saját maga döntheti el és káosz van. Egyik hely engedi a másik meg nem.
2021. ápr. 26. 17:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!