Akkor most van a szobában WiFi vagy csak a közösségi terekben?
Ahol felsorolja, mi van a szobában (pl hűtő, mikro stb.) oda oda írja a wifit, de ahol felsorolja a szálláshely tulajdonságait ( pl parkoló, medencék) ott azt írja internet : WiFi közösségi terekben
Akkor most csak a közösségi terekben van vagy van a szobában is?
Tudom, hogy nem ez a fő szempont, de érdekes akkor most hogy is van, persze nem ez fogja eldönteni, hogy oda foglalunk-e.
Több olyan szálláson is jártam már, ahol volt a szállodában egy (vagy akár több) WiFi router, de hogy a szobákban mennyire volt jó a vétele, az igencsak esetleges volt - nem igazán törődtek vele. Általában az olcsóbb szállásokon ez van. Drágább szállásoknál jobban figyelnek az egységes WiFi lefedettségre, akár szobánként van külön WiFi router is, de legalábbis kellően gyakran ahhoz, hogy mindenhol legyen jó vétel.
Volt olyan hely, ahol a szoba egyik részén volt net, másik részén nem. Olyan helyen is voltam, ahol az ajtó előtti lépcsőn le kellett menni néhány lépcsőfokot, hogy legyen net. Máshol meg csak emeletekkel lejjebb volt.
Az se mindegy, hogy ingyen használható (na meg mennyire gyors) az a net, vagy fizetni kell érte. Találkoztam már olyan szállodával, ahol "van" WiFi, de óra/nap/heti díjat kell fizetni érte, hogy használni tudd - sőt olyannal is, ahol ezek után is lassú volt.
Jártam olyan szállodában is, ahol csak egy LAN kábel lógott a falból és nem volt WiFi, úgyhogy hiába "volt" net, nem tudtam vele mit kezdeni - még a laptopba se tudtam bedugni, mert ma már egyre kevesebb laptopon van LAN csatlakozó...
Az EU-n belül ma már az ingyenes roaminggal egyszerűbb és olcsóbb is lehet mobilnetezni, mint a WiFivel küzdeni. Viszont érdemes indulás előtt megnézni, hogy milyen csomagod van, milyen beállításokkal, milyen költségekre számíthatsz, nehogy meglepetések érjenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!