Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Függőágyban alvás kempingben?

Függőágyban alvás kempingben?

Figyelt kérdés
Balatont fogjuk körbe tekerni és kempingekben fogunk megállni éjszakára, viszont én sátor helyett függőágyon gondolkozom. Van valakinek tapasztalata, hogy kempingen belül mennyire van erre lehetőség? Mit szólnak hozzá, ki tudom e majd kötni valahova? Gyakorlott vagyok benne így én azt érzem meglehet oldani, de szívesen olvasnék erről személyes tapasztalatokat, mert nem szoktam kempingben megszállni.

2021. jún. 21. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tizenévesen a fa tetején elaludtam,csak a szabadban lehessek,most már így 45-után már recsegek-ropogok .

Nem sok esélyt látok rá hogy bárhova is kiköthetnéd .

2021. jún. 21. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kempingekben ritka, hogy olyan közel vannak ültetve a fák, hogy az jó legyen egy függőágynak. De ez úgyis csak a helyszínen derül ki. Szólni biztos nem fognak érte.

Pro tipp: szúnyoghálósat vegyél.

2021. jún. 21. 23:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Lutri, hogy lesznek-e alkalmas fák erre. Ha esik az eső, akkor viszont kellemetlen... Készülj sátorral is biztos ami biztos.
2021. júl. 21. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!