Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ágyi poloskák a booking...

Ágyi poloskák a booking szálláson!! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk Londonba, és foglaltunk egy szállást a Booking-on. 6.5-ös értékelése volt, de a jó ár és jó elhelyezkedés miatt lefoglaltam, plusz bele olvasgattam az értékelésekbe, ahol sokan a higiéniára panaszkodtak, de gondoltam, pár napig kibírjuk. Aztán tegnap kicsit jobban visszaolvasgattam, és láttam nagyon sok, 2-3 hónappal ezelőtti értékelést (képekkel), hogy a szállás ágyi poloskákkal fertőzött. Sajnos a szállás már ki van fizetve, és kicsúsztunk az ingyenes lemondásból. Írtam a Booking-nak, hogy van-e mód arra, hogy töröljük a foglalást, és visszakapjuk a pénzt az említett okokra hivatkozva, egyelőre még várjuk a választ. Amennyiben nincs lehetőség az ingyenes lemondásra, ti mit tennétek?
ma 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

En poloskat semmikepp sem hoznek haza. ( Hasonlo helyzetben, rogton masik szallast foglaltam. Igaz, hogy nem volt meg kifizetve.) Akar 1 millioba is kerulhet a poloska irtasa...es a siker bizonytalan,es tobbszor ismetelni kell.

Ha mindenkepp ezen a szallason akarsz aludni, olvass utana a vedekezesnek. Par eve talalkoztam ilyesmikkel, most fejbol nem tudom.

ma 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik hotel küzd az ágyi poloskákkal, mindegyik. Az, hogy egyszer volt poloska az... meg szokott történni. Én elmennék és átnézném a szobát, mert kicsi az esélye, hogy valóban lesz is ott poloska. Ha viszont van, akkor kérhetsz visszatérítést.
ma 10:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. A Booking most visszaírt, hogy méltányosságból törlik a foglalást, és visszautalják a pénzt. ùgyhogy keresünk gyorsban egy másik szállást. nyugodtabb a lelkem így :)
ma 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Két három hónap alatt simán kiírtják,ne fesd az ördögöt a falra előre.
ma 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Wow, ezt nem gondoltam, hogy ilyen jó fejek lesznek, és engedik határidő után is a törlést. Mert oké, hogy a szállás valóban poloskás lehetett korábban, de ez az infó ott van hónapok óta a szállás adatlapján, és alapvetően a te hibád, hogy egészen eddig nem foglalkoztál vele.

Mindenesetre észben tartom, hogy ilyen esetben van esély reklamálni, én nem hittem volna benne. Sokszor utazom Bookinggal, szerencsére eddig nem merült fel hasonló probléma. Mondjuk 6,5-ös minősítésű szállást egyszer sem foglaltam még szerintem, az borzasztó rossz értékelésnek számít.

ma 13:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát az értelések között volt, nem a hotel informácoi között. Annyiban az én hibám igen, hogy nem olvasgattam végig, mind a 3000 értékelést. Egy régebbi kommentben láttam meg, hogy vki említi, hogy bed bugs, aztán rászűrtem külön erre a szóra, na és akkor kijött egy csomó lehúzó értékelés, képekkel, ami elég ijesztő volt. Ès eléggé friss értékelések voltak, decemberi volt a legutóbbi, ahol ezt említették. èn is ritkán megyek 7-es értékelés alá, de ha ilyen drágább helyre megyek, akkor előfordult már, és nyilván voltak kivetni valók, de sose volt semmi probléma.

Genius 3-ban vagyok a Booking-nál, és kb. 12 év alatt sosem reklamáltam semmiért, úgyhogy bíztam benne, hogy figyelembe veszik ezt, és szerencsére tényleg tök korrektek voltak. Egyébként az Anchor Guest House néven futó szállásról van szó.

ma 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!