Védettségi igazolvány nélkül hogyan lehetne megoldani egy Balatoni nyaralást?
Figyelt kérdés
Én be vagyok oltva, de a barátaim nem és szeretnénk lemenni Balatonra egy hétvégére. Apartmanoknál kellene védettségi igazolvány. Kempingen gondolkozunk de lehet oda is kell, nem sikerült elérni őket. Valakinek valami ötlet?2021. jún. 14. 14:11
1/14 anonim válasza:
Hát, hacsak nincs olyan magántulajdonos ismerősötök, aki beengedi a lakásába a barátaid, akkor sehogy. Vagy este hazamennek aludni a saját otthonukba.
2/14 anonim válasza:
Kempingekbe is kell védettségi. Az elsőnek igaza van, ismerősöknél kell érdeklődni, hátha valakinek van valami kecója. Vagy marad a vadkemping.
3/14 anonim válasza:
1. Beoltatjátok magatokat.
2. Betesztek egy balatonról szóló filmet és nézitek a tévében.
Abban az esetben, ha nem oltatják be magukat, nincs más út, mint azt tanácsoljam nekik, amiről a járvány szól. Maradjanak otthon :))))))))
maradjotthon
5/14 anonim válasza:
Sztem úgy, h Te fizetsz, átveszed a kulcsokat és ők addig vhol várnak. Nem hiszem, h rátok rontana a tulaj ellenőrzèsre.
6/14 anonim válasza:
5: szerinted ki az a hülye, aki kockáztatja a milliós bírságot ilyesmi miatt?
Kérdező, ezt engedjétek el. Vagy irány az első oltópont. Már nem kell várni.
7/14 anonim válasza:
És szted majd egyesével ellenőrizgetni fogják az apartmanokat, hogy hahó védettségiket, személyiket? A Balatonon? Engem nem kell győzködnöd, én be vagyok oltva amúgy.
8/14 anonim válasza:
7-es ezek szerint még nem vett ki apartmant. Az első dolog, hogy ki kell terítened az igazolványaidat.
Szerencsére nem lehet vele csalni.
9/14 anonim válasza:
Szerencsére a tulajdonosok már itt is megtalálták a "kiskaput".
Legalábbis egy része.
10/14 anonim válasza:
Szerencsére, tényleg... Nem pénzbírság járna az ilyeneknek, hanem börtön. És az bepróbálkozó oltatlant is mindjárt mellé ültetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!