Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Védettségi igazolvány nélkül...

Védettségi igazolvány nélkül hogyan lehetne megoldani egy Balatoni nyaralást?

Figyelt kérdés
Én be vagyok oltva, de a barátaim nem és szeretnénk lemenni Balatonra egy hétvégére. Apartmanoknál kellene védettségi igazolvány. Kempingen gondolkozunk de lehet oda is kell, nem sikerült elérni őket. Valakinek valami ötlet?

2021. jún. 14. 14:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Hát, hacsak nincs olyan magántulajdonos ismerősötök, aki beengedi a lakásába a barátaid, akkor sehogy. Vagy este hazamennek aludni a saját otthonukba.
2021. jún. 14. 14:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kempingekbe is kell védettségi. Az elsőnek igaza van, ismerősöknél kell érdeklődni, hátha valakinek van valami kecója. Vagy marad a vadkemping.
2021. jún. 14. 14:34
 3/14 anonim ***** válasza:
39%

1. Beoltatjátok magatokat.

2. Betesztek egy balatonról szóló filmet és nézitek a tévében.

Abban az esetben, ha nem oltatják be magukat, nincs más út, mint azt tanácsoljam nekik, amiről a járvány szól. Maradjanak otthon :))))))))

maradjotthon

2021. jún. 14. 14:41
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Vadkemping az erdőben.
2021. jún. 14. 16:20
 5/14 anonim ***** válasza:
21%
Sztem úgy, h Te fizetsz, átveszed a kulcsokat és ők addig vhol várnak. Nem hiszem, h rátok rontana a tulaj ellenőrzèsre.
2021. jún. 15. 15:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

5: szerinted ki az a hülye, aki kockáztatja a milliós bírságot ilyesmi miatt?

Kérdező, ezt engedjétek el. Vagy irány az első oltópont. Már nem kell várni.

2021. jún. 15. 16:29
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
És szted majd egyesével ellenőrizgetni fogják az apartmanokat, hogy hahó védettségiket, személyiket? A Balatonon? Engem nem kell győzködnöd, én be vagyok oltva amúgy.
2021. jún. 15. 21:18
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

7-es ezek szerint még nem vett ki apartmant. Az első dolog, hogy ki kell terítened az igazolványaidat.

Szerencsére nem lehet vele csalni.

2021. jún. 15. 21:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerencsére a tulajdonosok már itt is megtalálták a "kiskaput".

Legalábbis egy része.

2021. jún. 15. 22:10
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Szerencsére, tényleg... Nem pénzbírság járna az ilyeneknek, hanem börtön. És az bepróbálkozó oltatlant is mindjárt mellé ültetném.
2021. jún. 15. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!