Szülők és egy 5 éves felállásban hogy kértek szobát Mo-i hotelekben? 2 légterű sokkal drágább
Vekerdy Tamás azt tanítja, a szegény gyereknek az a szerencséje, hogy a szüleinek nincsen pénze külön gyerekszobára, márpedig a gyermek 6-7 éves koráig alapból igényli a szülei közelségét.
Ezeket a sorokat próbáld emészteni, miközben nyaralni mentek.
Hidd el, túl fogod élni.
Hát elsőre kiakadtam a valaszodon, milyen belső frusztráltság indított el, hogy ilyet írj.
Nyaralasrol van szó, nem gyereknevelésről. Voltunk már egy szobában és nem volt jó a gyereknek sem, többek között ő nem bírja ahogy a férjem horkol, és örökké felébredt rá.
A technikai része érdekel.
Szállodában is vannak két légterű apartmanok.
Kérdező, ha te eldöntötted, hogy ilyent szeretnél, akkor mi a kérdés?
Nem ajánlja fel a külön légterű szobákat ha csak egy gyermekkel megyünk.
Nem tudom, de nekem ez furcsa, valóban mindenki egy szobában van a gyermekkel nyaraláskor?
Itthon is külön szobája van. Egyedül alszik, zavarná ha alvása után még mi fent lennénk.
Kérdésem arra irányult hogy más egy gyermekes családok ezt hogy szokták? Konkrét példát még senki sem írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!