Romániába szeretnénk nyaralni, most covid idején oda mi szükséges? Gondolok itt oltásra, tesztre stb.
Sima munkáltatói papírral, meg teszttel jössz mész.
Tesztet romániában csináltass, valamelyik határmenti magyar városban.Ingyen van,nem kell olyan procedúra mint a magyaroknál.
Itt a környéken mindenki így mászkál romániába meg vissza magyarba.
Munkáltatói nélkül sehogysem tudok?
A teszt miatt nem forditanak vissza ha nincs nalam, hanem a tuloldalon csinaltatom? Bocsi lehet hulye kerdesek, de nem vagyok otthon a temaban, igazabol elso nyaralasom lenne miota elek, es ez a helyzet nem konnyit a dolgon 😄
Ettől jobban hogyan kérdezzem meg?
Magyarból vagy, vagy romániából, vagy honnan?
Szerintem egy iq teszt sokat lendítene az ügyeden. Esetleg egy szakmunkásvizsga letétele.
Ugyanis minimális értelmi képességekkel egy idióta is rátalál a butazási feltételekre.
neked nem sikerült. És ráadásul még romániában is akarsz nyaralni :))))))
Ha nem akarsz válaszolni a kérdésre, vagy esetleg nem tudsz válaszolni rá, egyszerűen ne írj VÁLASZT.. Mert ismeretlenül idiótázni valakit, na ez az igazán idiótaság. :)
Rákerestem egyébként ha tudni szeretnéd, már pedig ha megnyitottad a kérdést és még kommentáltad is, valószínű érdekel.
Viszont nem egy olyat hallottam már hogy a leírtaktól eltérőek az ellenőrzések, ezért tettem fel a kérdést.
Amire te úgy válaszoltál, hogy valószínűleg nincs benne tapasztalatod.
Egy tanács: Legközelebb lapozz tovább, mert ha nem írtál volna bölcsebb maradtál volna. Szép Napot!
Be lehet utazni? Igen
Kell teszt: Nem
Teszt nélkül viszont 14 nap karantén.
Elkerülhető, hosszú a lista a linken. pl. 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!