Kezdőoldal » Utazás » Szállások » A kempingekbe kell majd a...

A kempingekbe kell majd a védettségi igazolvány??

Figyelt kérdés

2021. máj. 6. 12:53
1 2
 11/20 anonim válasza:
50%

Kérdező!

TI nem veszitek emberszámba a többieket, egoista banda vagytok.

Egy hülye eltalálta, hogy "fáj" az oltás meg "mindmeghalunkhaoltatunk"...

Igaza van a 10-es válaszolónak.Meg is érdemlitek,hogy otthon üljetek!

2021. máj. 6. 16:11
 12/20 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem kell. Marad a vadkemping, sz0p*ák ki.
2021. máj. 6. 16:13
 13/20 anonim válasza:
36%
16:11, miert is nem veszem emberszamba a többieket? Aki akarja oltassa be magat, senki nem gatolja meg ebben. Ha nem oltatom be magam es megbetegszem, azzal neked nem artok, ha az oltas annyira jo, akkor te nem kapod el, vagy enyhe lefolyasu lesz. Be lehetne fejezni az uszitast!
2021. máj. 6. 16:22
 14/20 anonim válasza:
39%

#13-as!

Én nem uszítok senkit!

Ti nem tudjátok a kis agyatokkal megérteni, hogy ha "szabadságot" akarsz, akkor igenis be kell oltatni magad, hogy meglegyen a nyájimmunitás.

Ez nem az csak egóról szól, hanem arról is, hogy minél többen oltakozzanak.

Igen ,én beoltattam magam.Voltam már covidos ősszel,és bocs, de nem szeretném újra átélni.

2021. máj. 6. 20:47
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

#14, a szabadsághoz mindenkinek joga van, ami Magyarországon történik az emberi jog ellenes, diszkriminatív, manipuláció. A média agymosása következtében egyre többen oltakoznak, na meg ugye mert zsarolva vannak az emberek. Mondhatom, rohadtul jó irányba tart a világ...

Még mindig vannak páran akik nem látják tisztán a dolgokat, ezt a politikai, hatalmi játszmát, az emberek elnyomását. Nem normális.

Most kezdenek rájönni, hogy valamely oltásokból 3 is kell lehet, a mellékhatásokról nem is beszélve. Jó biznisz, de oltsátok csak magatokat fél évente a septiben összedobott ganélével :D.

#12 voltam.

2021. máj. 6. 21:01
 16/20 anonim válasza:
42%

#15-ös miről beszélsz?

Mi az hogy diszkriminatív, és manipulatív?

Ugyan már!

Valamelyik elmebeteg kitalálta, aki besértődött az oltások miatt.

Inkább oltsanak fél évente, mint hörögjek a lélegeztetőn a covid miatt...

Nyugodtan maradjatok csak otthon.

Megérdemlitek! ;-)

2021. máj. 6. 22:12
 17/20 A kérdező kommentje:

Az anyukám testvére, az ismerősöm keresztapja most a kórhazban felszik oltás utan másfél héttel.

A keresztapa lélegeztetőn. Szóval akkor most mitől is vagyok védve ha én azt beadatom? Ezért kételkedek benne.

Se az influenza oltast nem vettem fel. Se a méhnyakrak ellenit. Egészséges vagyok, élek, sose voltam influenzás. Akkor most ez az oltas miben más? Főleg úgy hogy meg sem véd a vírus ellen.

2021. máj. 7. 13:24
 18/20 A kérdező kommentje:

Meg csak egy ártatlan kérdésem volt,hogy egy szabadtéri kempingben kell-e? Te tamadsz rögtön hogy maradj a seggeden:D

Az influenza oltasnal miert nem volt ilyen nagy széthúzás az emberek közt? Abban is rengetegen meghaltak.

2021. máj. 7. 13:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Csak a média nem fujta fel ennyire...
2021. máj. 7. 13:27
 20/20 Kései Sirató ***** válasza:
Kötelező a védettségi a kempingekben is.
2021. máj. 12. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!