Ha üzleti út miatt akarok megszállni szállodába akkor is kell a védettségi igazolvány?
Kedves Vendégeink!
A kiadott rendeletnek megfelelően apró lépésekkel elindulunk a nyitás felé.
4 millió oltás után (reményeink szerint május 3-tól) nyitjuk a teraszt és a sörözőt is 11-15 és 18-22 óráig.
Szállodánk az üzleti vendégek mellett várja a magáncéllal érkezőket is.
Kérjük, hogy segítse kollégáink munkáját azzal, hogy a védettségi igazolványt és a hozzá tartozó fényképes okmányát előkészíti.
A választott szálloda ezt irta ki,telefonon még nem tudtam velük beszélni.
Én úgy értelmeztem ha üzleti célból szállok meg nem kell.
Magyarként Magyarországon nem szállsz meg üzleti célból szállodában. Aki külföldről jön , arra vonatkozik.
Magyarként bármilyen okból is mész szállodába, kell a védettségi igazolvány.
Még mindig él az a szabály, hogy külföldről üzleti céllal érkező megszállhat szállodában.
Hogy kérnek-e védettséget igazolni, az szerintem a szálloda magán döntése. Egyébként hivatalosan sehol nem jelent meg, hogy ez a része változott volna a rendeletnek.
Külföldi üzleti célú vendég negatív pcr teszttel léphet be az országba.
A szálloda utána már nem kér igazolást, max a tesztet elkeri.
Viszont az üzleti célt igazolni kell, bemondasra nem elég...
"Magyarként Magyarországon nem szállsz meg üzleti célból szállodában."
Mért ne szállna meg egy magyar valaki MO-on üzleti célból szállodában?
Ha egy hetes megbeszélés-sorozat van, én Szegeden élek, a megbeszélések meg Győrben vannak, akkor a szálloda teljesen jogos megoldás. (Persze már ennél kisebb távolság esetén is indokolt, ha estig tartanak a megbeszélések és reggel kezdődnek, nem mindenki szeret ilyen esetben oda-vissza utazgatni naponta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!