Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hova érdemes költöznöm?

Hova érdemes költöznöm?

Figyelt kérdés

Pár év múlva el szeretnék költözni, Magyarországból, de nem tudom hova! Gondolkodtam Los Angelesen, vagy Stockholmon és Londonon is. Olyan helyet keresek ahol ilyen nagyon jó hangulatú minden (sokat süt a nap) Külvárosra gondoltam de kb 30 percre legyek a várostól. Bárhova, csak mondjatok egy random országot amely szép, tiszta utcák vannak stb... Na vajon szerintetek hova költöztek?

Várom a válaszokat:)

#költözés #Hova költöztek?
2020. dec. 20. 22:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10: szerintem egy unatkozó tízéves....

A meséje legalábbis erősen erre utal. :)

2020. dec. 21. 13:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem hogy gondolkozhatsz ennyire különböző országokban.

USA-t felejtsd el főleg Los Angelest (amúgy nem értem mi olyan nagyon csúcs benne pedig jártam ott).

Legracionálisabb az EU-n belül gondolkodni.

Ha kell a naosütés akkor Skandinávia meg a Brit szigetek egyből kiesnek.

Mondjuk Dél-Franciaország (de semmiképp sem Marseille hanem Toulouse, de mindegy csak ne Marseille)

Spanyolország (inkább az Északi, Északkeleti részek ahol munka is van. Pl Barcelona Valencia)

Olaszország ( észak ha dolgozni is akarsz, személyes kedvenceim Firenze Bologna)

Esetleg Görögország (Athén Thessaloniki vagy Iraklion utóbbiban most voltam a nyáron nagyon szép sokat süt a nap egész Krétán sok a túrahely de munka az nuku egész Görögországban.)

Portugália esetleg (Lisszabon, Porto tuti tipp ez esetben, esetleg Funchal. Tavaly voltam egy Lisszabon-Madeira úton nagyon szép volt, jó idő ősszel is szép tengerpart de munkát inkább csak Lisszabonban találsz Madeirán csak a turizmus megy.)

Ha EU-n kívül is gondolkozol akkor:

-Japánba biztos nem engednek be oda az USA-nak is nehezebb menni pedig az ritka.

Ott van mondjuk Dél-afrika (Fokváros király hely, jó idő van, de ugye az ország nagyrészén tombol a fehérellenes rasszizmus)

Ausztrália (nehéz bejutni, pontrendszer van, ha van hiányszakmád és fiatal vagy akkor próbálkozhatsz. Amúgy nagyon szép ország, nagyon lazák a helyiek, tavaly voltam ott ugye az ottani tél idején de nekem meg a hideg a kellemes, amúgy Sydney vagy Melbourne jó helyek)

Új-Zéland, (majdnem pont ugyanaz mint Ausztrália csak többet esik és zöldebb a táj, meg ugye kevesebb a nyüzsgés, neked itt Auckland vagy Christchurch lenne jó. Nekem mondjuk jobban tetszett mint Au. de ugye megintcsak izlések és pofonok.)

Ha tudsz Spanyolul/Portugálul akkor megpróbálkozhatsz Dél-Amerikával. (Brazília jó hely Sao Paolo, Rio vagy Porto Alegre is tele vannak munkával csak ugye a közbiztonság az problémás és ha haladsz észak felé az országban akkor csak fokozódik)

Chile szintén jó lehet sőt Braziliánál jobb mert nem próbálnak kirabolni úton-útfélen, viszont északon az Atacama miatt élhetetlen Délen meg hideg van és sokat fúj a szél úgyhogy neked csak a központi rész és Santiago a megfelelő.

Mexikóval megint csak a bűnözés a problémás... De amúgy nem rossz hely.

2020. dec. 21. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!