Hova érdemes költöznöm?
Pár év múlva el szeretnék költözni, Magyarországból, de nem tudom hova! Gondolkodtam Los Angelesen, vagy Stockholmon és Londonon is. Olyan helyet keresek ahol ilyen nagyon jó hangulatú minden (sokat süt a nap) Külvárosra gondoltam de kb 30 percre legyek a várostól. Bárhova, csak mondjatok egy random országot amely szép, tiszta utcák vannak stb... Na vajon szerintetek hova költöztek?
Várom a válaszokat:)
Ha a sok napsütés, szép tiszta utcák, jó hangulat ami fontos akkor London rögtön kiesik. Világ egyik legkoszosabb városa. Napsütésről tudnék mesélni, hogy 13 év alatt hányszor volt egész nyáron kánikula. Stocholm sem a tiszta utcáiról híres. L.A -ban is elvétve találsz tiszta utcákat. Londonban éltem (jelenleg is Angliában élek, de már nem Londonban) Volt lehetőségem 6 hónapig L.A-ben dolgozni (továbbképzés) Stockholmban turistaként voltam, nem dobtam hátast tőle.
Amúgy meg, nem ezek a fontosak, hogy hangulatos, vagy tiszta utca. Abba az országba kell költözni amelyik ország nyelvét jól beszéled. Megfelelni a pontrendszernek ( eu-s országokban nincs pontrendszer eu-s állampolgároknak)
Angolul kiválóan beszélek. Egyébként tudom h nem ez a lényeg. Az utcák tisztaságát csupán úgy értettem h ne legyen egy lepukkant Szr mint pl borsod megye egyes részei... + Hozzátenném h pénz az van... Szval olyan helyeket is lehet ajánlani ahol egy kicsit drágább házak, akár villák vannak...és modernek.
(Bocsi h nem tudok érthetően fogalmazni, már este van....
Dubaj, Spanyolorszag Valencia
Mindket varosban eltem, illetve Spanyolorszagba tervezem is visszakoltozni. Teljesen mas vilag.
#4: még arra se ügyel, hogy ne legyen ellentmondás két kommentje között... :-D
Esti mese.
Sok napsütést és jó idő... erre leírod Londont és Stockholm-t.
Hát..
Ne mi döntsük már el helyetted. Nyilván Eu-s országokba jóval könyebben kijutsz mint Amerikába vagy Ázsiába. Japán..
A japán az nem az a nép,aki rögtön a nyakába borulna egy külföldinek és a japán nyelvtudás sem ártana.
Mivel nem írtad,hogy milyen végzettséged van illetve mégis mik az elképzeléseid,csak az időjárásról írtál,így látatlanban ezeket mondanám:Portugàlia,Spanyolo,Franciao,Olaszo,Màlta.
Gondolom mondanom sem kell,hogy jó ha tudsz angolul,de az ország nyelvét is ismerned kell,különösen igaz ez Franciaországra,ahol hozzád sem szólnak,ha nem beszèlsz franciàul.
Javaslom,hogy nézz körül jobban,mert álmodozással nem mész sokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!