Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Most akkor Airbnb-t se lehet...

Most akkor Airbnb-t se lehet foglalni a korlátozások miatt? Pedig már lefoglaltam, így mi lesz?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt lett lefoglalva hétvégére. Nem írták sehol hogy munkáltatói igazolás kellene vagy bármi. Akkor most lehet menni vagy nem?
2020. nov. 18. 16:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Na, felesleges volt okoskodnotok. Airbnb-k ugyanúgy működnek, 2-ben is voltam azóta, semmilyen igazolást nem kértek. És tudták, hogy turistaként megyek.
2020. nov. 25. 11:29
 12/16 anonim ***** válasza:
49%

Ja, persze....

Esti mese. :-D

2020. nov. 25. 11:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Normális vagy?😀 Mi lenne esti mese? Te is meg tudod nézni az Airbnb alkalmazásban. Vagy tán azt várod, hogy mutassam meg a foglalásom?
2020. nov. 25. 14:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Ugye azt vágod, hogy bármelyik unatkozó Covid mániás (nem én, engem hidegen hagy hol nyaralsz) feljelenthet IP cím alapján, és itt a beismerő vallomásod? :D
2020. nov. 25. 14:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Covidinka! :-D
2020. nov. 25. 14:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Oké, akkor jelentsék fel az összes Airbnb lakás tulajdonost, az összes vendéggel. Eszem megáll mit össze tudtok itt hisztizni egy kérdésen.😀
2020. nov. 25. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!