Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Airbnb-nél mire kell figyelni?

Airbnb-nél mire kell figyelni?

Figyelt kérdés

Ezekre gondoltam eddig:

- hely közelsége a belvároshoz, metrók, közlekedés

- korábbi értékelések átlaga és mennyisége, azaz, hogy nemcsak pár értékelő húzta fel

- fényképek a szállásról, külön, zárható szoba

Mikre figyeljek még amikor foglalok?

2020. júl. 18. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

Jó környéken legyen. Én pl most belefutottam egy olyan negyedbe, ahol amúgy nem szívesen szálltam volna meg :)

Figyelj arra is, hogy ha három embernek keresel szállást, akkor az ágyak két különböző szobában legyenek, mert elég gyakori, hogy egy darab hálószoba van két ággyal, ami lehet elég kellemetlen, főleg ha egy hétre mentek.

Ne csapj le rögtön az elsőre, mert lehet találsz ár-érték arányban sokkal jobbat.

A szállás felszereltsége (van-e törölköző, hajszárító, vasaló etc)

2020. júl. 18. 16:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyedüli utazó lennék.
2020. júl. 18. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:
62%
Érkezés távozás időpontjai, biztos abban városban legyen ahova menni akarsz, a keresője képes más kontinensen lévő várost is bedobni, a térképen mindig csekkold. Azt hogy mihez férsz hozzá, sokszor a úgy adják meg hogy a teljes hely a tiéd, aztán a részletes leírásban látod, hogy a tulaj is ott lakik, de ugyanígy előfordul, hogy privát szoba van megadva és a teljes hely a tied. Takarítás benne van-e az árban, van ahol neked kell. Lemondási feltételeket mindig olvasd át és mindig keress olyat ami kedvező számodra, főleg a mai helyzetben fontos, hogy minél tovább le tudd mondani ingyen .
2020. júl. 18. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!