Én fizethetek a barátom szép kártyájával ha ő kölcsön adta nekem?
"A Széchenyi Pihenő Kártya egy cafeteria juttatási forma, melyet a munkáltató a dolgozójának a munkabéren felül biztosít. A SZÉP Kártya átruházása azért nem lehetséges, mert névre szól, és a hozzá tartozó utalványszámlával olyan elven működik, mint a hagyományos bankkártya és bankszámla."
A Széchenyi Pihenőkártya egy bankkártya formájú, és hasonló elven működő plasztik lap. A rajta lévő összeget a dolgozó kapja a munkáltatójától, béren kívüli juttatás (cafeteria) megnevezéssel. A SZÉP Kártya – a bankkártyákhoz hasonlóan – névre szól. Az aktiválást követően a hátoldalon a kártyatulajdonos saját kezű aláírásának kell szerepelnie. A szolgáltató elfogadóhelyek a fizetés során a tulajdonos személyazonosságát ellenőrizhetik.
A SZÉP Kártya átruházása nem lehetséges. A közvetlen családtagok részére azonban társkártya igényelhető. A társkártya a főkártyával teljesen megegyező feltételekkel használható. Első használat előtt aktiválni kell. Aktiválás után a főkártyához tartozó utalványszámla egyenlegét használják a társkártya-birtokosok is.
Amellett, hogy a kártyát nem lehet átruházni, lehetőség van arra, hogy saját Szép-Kártyánk segítségével akár a család, akár a barátok szállásfoglalását, vagy egy baráti vacsora költségeit rendezzük, készpénz használata nélkül. Ennek természetesen annyi feltétele van, hogy az adott alszámla – szállás, vendéglátás, szabadidő és rekreációs alszámla – elegendő összeggel legyen feltöltve.
A pihenőkártya egyenleg nem alkalmas ATM-ből történő készpénzfelvételre. A kártyával a SzépKártya elfogadóhelyek szolgáltatásaiért banki terminál, internetes felületek, valamint telefonos elfogadás segítségével fizethet mind a főkártya, mind a társkártya tulajdonosa.
3/
És akkor mit csináltál,megtanultad az aláírását?
4/
És ha előtte rá kérdezek a kártya használat feltételeire?
7/
Így meg se merem kockáztatni amit mások megmertek mert 50-50% az esély
9/
Hát nem tudom ez egy nappali szobabérlés lenne szóval be vagyok már írva de még aznap telefonálnom kell mi,hogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!