Los Angelesben szeretnék a nyáron 10-12 napra autót bérelni. Előre ki tudom fizetni normál debit kártyával?
Cegtol fugg. Az Enterprise es a Hertz el szokta fogadni az interneten keresztul, a kisebb cegek nem szoktak, ha dombornyomott, ha nem.
Ugy altalaban, itt nem nagyon szeretik a debit kartyakat, tehat vasarlaskor is keszulj fel arra, hogy sok helyen visszautasitjak majd.
Keszpenzes fizeteskor sok helyen a 20 dollaros bankjegy, amit legnagyobb cimletkent elfogadnak, erre is keszulj fel.
A legolcsobb, ha dombornyomott credit kartyaval indulsz utnak, mert a vasarlaskor-fizeteskor nem szamitanak fel valtasi dijat, es, mert mindenhol elfogadjak a MasterCard es Visa kartyakat. A keszpenzfizetest ha csak lehet, felejtsd el a debitkartyaval egyutt.
Autót hitelkártya nélkül esélytelen foglalno a világ lényegében bármely szegletében.
Nem tudom hány éves vagy, hogy nem jöttél rá a hitelkrátya zsenialitására, nevezetesen az értelmes embereknek pénzt termel az, ami a butáknak pénzt visz, de ez innentől iskolafüggő.
Ajánlom a hitelkártya szabályzatok elolvasását, abból látni fogod, hogyan kell elmondani őket és mit kapsz vissza. De mint említettem, ez innentől inelligencia kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!