Hol lehet pár órára szerezni szobát legolcsóbban?
Figyelt kérdés
Bp.2020. ápr. 28. 16:32
1/18 anonim válasza:
Hidd el nekem, nem akarsz ilyet. Tapasztalat...
2/18 anonim válasza:
amiben ki tudja, ki fetrengett előtted?
mennék csomó ágyneművel meg fertőlenítővel
3/18 anonim válasza:
Csak a szoba ára érdekel, vagy kalkuláljuk bele a légyottot követő nemibetegségek és egyéb fincsi fertőzések kezelésének árát is?
5/18 anonim válasza:
Erre egy airbnb-s lakás is tökéletes 1 napra. Nem kell jól kinéznie és a központban lennie, ha az ár is tényező.
6/18 A kérdező kommentje:
Akkor ti hogyan oldjátok meg a párotokkal?
2020. ápr. 28. 17:13
7/18 anonim válasza:
Én például feleségül vettem, így nem kell búvóhelyet keresni, lehet a közös otthonunkban is.
Egyébként anno különböző kirándulások alkalmával úgyis vettünk ki szállást, ahogyan az autó is egy remek opció, de az erdőszél is elviselhető néha.
8/18 A kérdező kommentje:
Erdők mezők kirándulóhelyek lezárva, gyereke van, nálam nem lehet.
Szóval?
2020. ápr. 28. 17:47
9/18 anonim válasza:
hogyan lenne lezárva?
a főbb turista kirándulóhelyek vannak lezárva
10/18 anonim válasza:
Qrókéró van egy csomó de nem kimondottan olcsó. Olcsóbbra kijössz ha kiveszel egy airbnb-t egy éjszakára. Ott legalább takarítanak két vendég között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!