Fiatal párnak hová érdemes elmenniük egy wellness hétvégére?
Figyelt kérdés
2020. febr. 20. 19:58
1/9 anonim válasza:
Hűha... Mennyit áldoznátok rá, milyen kritériumok vannak, mennyit utaznátok, csak wellness, pihenés vagy kirándulnátok is? Ha igen akkor mi az érdeklődési körötök? Össze lehet rakni személyre szabva klassz dolgokat, de a kérdésed hogy is fogalmazzak... Inkább sehogy.
2/9 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! A kereszt fiaméknak szánnánk 18 évesek. Kicsit túrázós lehet de inkább fürdőzős,sétálós.Olyan 40.000ft körül.
Ahol szép a város.Sajnos nem sok helyen jártam így nem nagyon tudom merre érdemes nézelődni.
2020. febr. 20. 20:52
3/9 anonim válasza:
Én most láttam Gyulán ennyiért 3 nap, 2 éjszakás ajánlatot, bár ma néztem, már lejárt az ajánlat, asszem a Komló hotelben volt + volt fürdőbelépő is. Talán lesz még ilyen ajánlat
4/9 anonim válasza:
Mondjuk azért az sem mindegy, hogy az ország mely részén lakik az a fiatal pár?
Mert mondjuk Orosházáról nem kéne egy sárvári vagy zalakarosi fürdőjeggyel megajándékozni, mert lehet, többe kerül az oda-vissza út, mint maga a hétvége :-(
5/9 anonim válasza:
Mindenképp olyan helyre, ahol tudnak szabadtéri programot csinálni. Halálra unják magukat 3 napig a wellnessben. Balaton környéke, vagy hegyvidékek. Tényleg jó lenne tudni, honnan indulnának. Mert aki a Mátrában lakik, annak inkább az Alföld érdekes.
6/9 anonim válasza:
Én fiatal vagyok, de biztos nem unatkoznék egy 3 napos wellnesezésnél, főleg nem a párommal. Mikor kirándulni megyünk, akkor nem szeretek extra szálláshelyet foglalni, mert úgy sem vagyunk ott, max. este 11 után aludni, arra meg felesleges huszonezreket kifizetni. Viszont a wellnesnek az a lényege, hogy az ember pihenjen, fürödjön, lazuljon és a flancos szobában hesszeljen
7/9 anonim válasza:
Eger és környéke kitűnő választás. Sok hotel van sok wellnessel és gyönyörű a környék. Túrázni is lehet. Borok kedvelőinek különösképp jó.
8/9 anonim válasza:
Balaton-felvidék vagy mondjuk Keszthely is jó lehet :)
9/9 anonim válasza:
Probald meg a Bonuszbrigad.hu -t. Sok jo ajanlat van, szerintem jo arban. Meg masnem otletszerzesnek nagyon jo, hogy hova lehet menni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!