Wellness szállodába mennénk családdal pár napra. Még sosem voltunk. Pár jó tanácsnak nagyon örülnék! Mire figyeljek a foglaláskor, mennyivel előbb kell, milyen szolgáltatásokra érdemes áldozni?
Gyerekes wellness szállodával nincs tapasztalatom, de addig is, amíg jön valaki ajánlgatni, itt van egy csomó jó válasz, érdemes lenne olvasgatnod:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=wellness&ka..
Szia!
Mi azt vettük észre, hogy a willness hotel egy nagy lehúzás magyarországon!!!!! Többnyire építenek egy kacsaúsztató a hotel mellé és ráírják hogy wellness vagy a drága hotelek jól feláraznak mindent a barmoknak. Semmiképp ne vedd ezt meg hanem foglalj vagy normál szállást reggelivel és a vacsorát megoldod oksoba másutt, vagy vegyél egy repcsijegyet és mennyél ki külföldre abból a pénzből amit elköltenél egy itthoni wellnessre.Semmiképp ne ugorjál be a hív a balaton és egyéb reklámoknak!!!!!!
Ha rám hallgatsz, hosszúhétvégén soha ne menjetek! Iszonyú tömeg van olyankor. Mi mindig hétköznap járunk. Olcsóbb is így, mint hétvégén és sokkal kevesebb a vendég. Nyáron is jóval dragább.
Gyerekkel:
MenDan hotel Zalakaroson
Kolping hotel Alsópáhokon
Velence Resort Velencén
De van elég sok gyerekbarát hotel (ami tényleg gyerekbarát).
A legtöbb helyen félpanzió van az árban, nem is lehet csak reggelivel kérni.
Én a szállás.hu-n vagy a booking.com-on szoktam nézni, de sokszor közvetlenül az adott szálloda honlapján foglalok, vagy telefonon.
Foglalni ráérsz. Mi például jövő héten megyünk és múlt héten foglaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!