Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Melyek a legolcsóbb külföldi...

Melyek a legolcsóbb külföldi utak (nyáron)?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mint ahogy a kérdésben is írtam a legolcsóbb nyaralások érdekelnének külföldön. A szüleimnek szeretném ajándékozni ezt, hiszen nagyon sok mindent megtettek értem, nagyon szeretem őket! Így arra gondoltam meglépném őket egy ilyen utazással, amit én fizetnék. Mivel nincs olyan sok félretett pénzem (18 éves vagyok) ezért egy olcsóbb kiruccanást tudnék csak vállalni.

Két fő lenne (anyukám és a párja)

Mit tudnátok ajánlani? Szívesen olvasok tapasztalatokat!:)

Nagyjából 4-5 napra gondoltam:) Leírnátok, hogy milyen (olcsóbb) helyekre érdemes elmenni, illetve, hogy mennyiből jönne ez ki?

Köszönöm szépen a válaszokat, előre is!

2019. dec. 23. 09:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Őszinte tanács lesz, korán van még most a jövő nyárral foglalkozni. Várjál kb 5-6 hónapot, és akkro nézegess repülőjegyeket és valami olcsó szállást legjobb tudásod szerint.

Olvass sokat a repülőjegyek árazásáról, azokról a helyekről ahová szerinted a szüleid mennének. Nézd napi szinten a repjegyek árát, állíts be a google-ben árfigyelőket a kinézett utakra.

Májusig ráérsz még jegyet venni.

Egéybként arra nem gondoltál, hogy a télre szervezel nekik egy rendes utat olcsón, jó helyre? 25 helyre lehet épp 10 ezer alatt repjegyet venni, és ebben van minden. Grúzia, az a hely amire még soha senki nem panaszkodott, valamennyi európai nagyváros kedvedre, mediterrán helyek (Ciprus, Málta, BArcelona, Alicante), vagy meleg helyek, mint EIlat.

De tudod, minden az olvasással kezdődik. Ezt sosem spórolhatod meg. Hajrá.

2019. dec. 23. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Májusig gyűjtd a pénzt inkább. Majd mikor már tudod mennyi a fix összeg, akkor nézelődj. De em árt ha tudják mert költőpénz is kell
2019. dec. 23. 15:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha olcsót szeretnél, én Prágát vagy Varsót választanám. Ha meg tengerpart, akkor Dürres vagy Macedónia.
2019. dec. 23. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
@13 Macedónia mondjuk nem legjobb tengerpartozós ország, tekintve, hogy nincs tengerpartja.
2019. dec. 23. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!