Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Két hét all inclusive szálloda...

Két hét all inclusive szálloda nem túl egyhangú?

Figyelt kérdés

Konrétan Dominikán lennénk két hetet 2 gyerekkel, de eszembe jutott, hogy a lusta, zabálós all inclusive hotel egy helyen egy idő után egyhangú lenne(nem nagyon lenne sziget látogatás sem kicsi baba miatt). De még sose voltam ennyit egy all inclusive szállodában.

Menjünk egy másik szállodába félúton?

Aki volt már két hetet, tudna tanácsot adni?

2019. okt. 13. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pici miatt nem tudtok nagyon kimozdulni, akkor bárhol egyhangú lesz, ez nem az ellátástól függ. Úgyhogy az szerintem nem oldja meg ezt a problémát, ha egy hét után szállodát váltotok. Mások azért nem érzik unalmasnak, mert a szálloda saját programjain kívül elmennek fakultatív kirándulásokra is.
2019. okt. 13. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ... Én láttam olyat, hogy apa és anya reggel beült egy-egy napágyba a medencénél, egy-egy könyvvel, a gyerekek pedig a medencében buliztak. Reggeltől estig. A kert végében ott volt a gyönyörű trópusi tenger, de odáig sem mentek el. És ez így volt minden nap...

Szerintem egy idő után annyira lelazultok, hogy nem is akartok semmit csinálni. Nézzetek olyan kirándulásokat, ahova kicsivel is el tudtok menni. Általában helyben derül ki a választék.

2019. okt. 13. 20:59
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Ha még nincsenek meg a repülőjegyek, akkor nem mennék Dominikára, nem rossz hely, de kisbabával nem igazán tudom ajánlani. A nyaralóhelyek szépek, jól őrzöttek, de nekem pár nap után unalmas lenne. Karibi életstílusból is tud mit adni Dominika, pl. Santo Domingo izgalmas és nyers karibi élmény, de a közbiztonság is legfeljebb közepes, este már vannak parás részek, babával azért nem ideális.

Ha már van jegyetek, akkor azért egy resortban sem fogjátok magatokat rosszul érezni, de fizessetek be programokra is.

2019. okt. 13. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos halálra unnám magam. Meg igazából mit csinálsz. Eszel-lazulsz. Ahoz meg nem kell Dominikáig menni
2019. okt. 13. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem igazán világos, hogy ha ki sem mozdultok a szállodából, akkor miért éri meg egyáltalán a világ másik felére utazni. Legfeljebb a helyi ételek egy részével meg egy-két helyi zenekarral fogtok tudni megismerkedni, az meg elég gyér. Cserébe rengeteg pénz a repjegy és ha kicsit is nyűgösebb a baba, kínkeserves az út.
2019. okt. 14. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

Attól függ, milyen típusúak vagytok. Ha nektek unalmas két héten át minden nap ugyanott, ugyanazt csinálni, akkor egyhangú lesz. Nem csak Dominikán, hanem máshol is. Ha tudjátok élvezni ezt a fajta kikapcsolódást, akkor jó lesz.

Tegyük hozzá, nem értem, hogy gondoltátok ki ezt. Ha a gyerek olyan kicsi, hogy nem lehet kimozdulni a hotelből, akkor miért vállalnátok be két egész napos utazást, átszállásokkal, repülőn pelenkázással, jetlaggel, stb? Ha felmerül, hogy két hét semmittevés túl sok lesz, akkor miért mennétek ilyen hosszú időre? Ha úgysem terveztek kimozdulni, akkor miért költenétek és fáradoznátok ennyit egy ilyen távoli helyért?

Persze, hogy gyerekkel se álljon meg az élet, de bennem fel sem merülne elszórni ennyi pénzt feleslegesen. Pedig imádom az ilyen szállodákat, Dominika gyönyörű, és érdemes meglátogatni. De egy luxus szállodában enni és pihenni legközelebbi tengerparton, vagy akár belföldön lehet, sokkal kevesebb pénzből, kevesebb idegeskedéssel.

2019. okt. 14. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
93%

Àltalában azok mondják azt, hogy nem éri meg akik még nem voltak ilyen helyen, vagy tényleg képtelenek lazítani.

Mi rengeteget megyünk AllInclusiv szállodában. Pont a gyerekek miatt kezdtük mikor a nagyobbik lányom még kisbaba volt. Èn utálom rágnatni a gyerekekt, és rájuk eröltetni amit mi akarunk.

Mindig olyan szállodát választottunk ahol esti müsor van ahol több medence van és közvetlen a parton van a hotel.

Nekünk az ilyen nyaraláskor a fö cél a pihenés. Èvközben járunk városnézéses és túrázos utakra is, ott persze rójuk az utakat, vagy az erdöket. De eyg all inclusivba a pihenés miatt megyünk.

Reggel eleve késön kelünk, elég idöt töltünk a a reggelizö asztalnál. Aztán irány a strand vagy a medence. A gyerekek néha elmennek a miniclubba. Mi meg olvasunk. Míg kicsik voltak felváltva, most már bármikor, mert egyedül mennek úszni a gyerekek. Aztán együtt vizicsúzdázunk velük. Ha van kedvem a vizi tornán részt veszek. Homokvárat építünk, most már együtt megyünk a tengerbe halakat nézni, nagyokat sétálunk. Viszünk kártyajátékokat már végre olyat amit felnöttek is élveznek. A gyerekekkel tényleg hasznos idöt töltünk, és mi is élvezzük.

Este show müsort néznk, így reggel tuti mindenki sokáig alaszik.

2 hét alatt kb 4-5 egésznapos kirándulásban veszünk részt, persze mikor kicsik voltak kevesebbet, söt olyan is volt , hogy a külön-külön mentünk egy egy kirándulásra, mert pl én túrázni akartam egy napot és oda kisgyerek nem jöhetett, vagy a férjem horgászni ment egy egész napra ...

Mindig minöségi szállodát választunk, olyat ahol van animáció de nem túl sok, és azért a hotel se legyen túl nagy.

Dominikai köztársaságban olyan hotelben voltunk ahol volt baba megörzö is, pl ha délutáni alváson volt a gyerek betolhattad babakocsival vagy ortt altattad el a miniclubban és elmehettél úszni egyet a férjeddel vagy masziroztatni, és ha esetleg felébredne elöbb akkor ott vannak a lányok akik vigyáznak rá. Nálunk ez jól bevált.

Ha sokat akarsz kirándulni akkor inkább a Kanári szigeteket ajánlom félpanzióval vagy csak reggelivel, de egy baba mellett az azért nem kikapcsolódás lesz, hanem munka.

Nekem a kikapcoslódás nyaralás az, ha valaki megföz helyettem, nem kell éttermet vadászni minden este, van tenger és az nagyon meleg, és minimum 2 könyvet kiolvasok a 2 hét alatt.

Többször voltunk tengerjáró hajón is, ott mondjuk nekem a tengerben fürdéses rész túl kevés volt, de az is abszolút kikapcsolódás.

2019. okt. 14. 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Ez már egyénfüggő, nekem 2 nap is sok ilyen helyen, rémálom az ilyen fajta nyaralás. Azzal semmit nem értek, ha félúton átmentek egy másik hotelbe ugyanazt csinálni, amit az előzőben, semmi értelme, nem lesz nagy különbség. Viszont nézegethettek kirándulásokat (akár szervezetteket is), ha megunjátok a kaja-medence kombót, akkor azért vannak bőven látnivalók a szigeten.
2019. okt. 14. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem az, en minden evben megyek 10 napra, es maradnek meg... Rengeteg buli, sportolas, furdes, napozas, na meg szex van minden evben, oruletes :))
2019. nov. 13. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!