Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Bulgáriába megyünk 3*-os...

Bulgáriába megyünk 3*-os hotelba. Mire kell felkészülni?

Figyelt kérdés

Családdal végre összejött egy külföldi nyaralás, Bulgáriába a 3*-os Pomorie Hotelbe, All Inclusive ellátással. Mikre kell felkészülni, mik találhatóak egy 3*-os hotelbe az alapvető dolgokból? (pl. tusfürdő, törülköző, WC papír, stb)

Eléggé rossz véleményeket olvastam a hotelről, de közel van a nagyon szép tengerparthoz, és jó az All Inclusive ellátás, és nekünk ez volt a lényeg, valamint nincsenek nagy elvárásaink, eddig főként faházakba, és apartamonkba voltunk idehaza a Balatonon és a Tisza-Tónál. Mikre kell felkészülni? Valaki volt már abban a hotelban? A burgaszi repülőtértől 30 KM-re van. Válaszokat előre is köszönöm.

2014. júl. 24. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb előbb kérdeznél, és utóbb foglalnál, talán szerencsésebb lenne a sorrend. Főleg ha azt írod, rossz véleményeket olvastál és mégis lefoglaltad.

A hoteled neve annyira általános, hogy nehezen beazonosítható, bár gondolom ezt választottad:

[link]

Találni fogsz pár értékelést is, és örök tanulság hogy ne SOHA NE VÁLASSZ irodai katalógusok alapján!

A 3*-os hotelek is teljesen rendben szoktak lenni, bár elég nagy szórás szokott ezekben is lenni. Lesz törölköző és wc papír, de ezek azok a dolgok, amik nem fontosak. A sarki boltban bármikor megkapod őket, és Bulgária amellett hogy szép, még olcsó is. Olcsóbb, mintha itthon vennéd meg ezeket a dolgokat.

Ha előbb kérdezel, innen megtudhattál volna mindent:

[link]

Például hogy épp az all inclusive ellátás fölösleges arrafele, mert emiatt kihagyod a lehetőséget, hogy a környék legklasszabb éttermeiben egyél ráadásul olcsón!

Aztán ha ott leszel, nézz szét nyitott szemmel. Meglátod mennyire átvert az iroda. Ha kiszámolod, hogy 20 ezer/fő árban megkaptad volna a repülőjegyet, és két főre 5-10eFt/éj árban hihetetlenül jó szállásokat kaphatsz, a busz pedig 5 leváért elvisz pl Pomoriebe, legközelebb magad indulsz neki.

Mert Bulgária nagyon klassz hely. Csuda szép tenger, megfizethető árak, és rengeteg élmény.

Meglátod jó lesz.

2014. júl. 24. 21:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igen, az az a hotel. Azért foglaltuk már le, mert voltunk bent utazási irodánál, és ott tényleg nagyon jónak tűnt minden, és így a vélemények alapján azt szűrtem le, hogy azok nem dicsérik, akik előtte nagy 5*-os hotelokba voltak, de nekünk nincs nagy elvárásunk. Először megyünk, lehet utoljára, most volt egy kis félretett pénz, de így is nagyon várjuk. Azért foglaltuk, mert már idő volt, előtte egy jóról lekéstünk, mert a last minute-okra vártunk, amik nem nagyon voltak, és így, hogy all inclusive meg legalább 3* ez volt a legolcsóbb. Lényeg a tenger és a kaja, ami eléggé jónak tűnik. Remélem jó lesz, köszi a választ :)
2014. júl. 24. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell rögtön pánikba esni. Én most voltam Párizsban, és bár rutinos utazó vagyok, lefoglaltam egy hotelt, amiről később olvastam, hogy meglehetősen rossz környékén van Párizsnak, éjszaka egyedül senki ne menjen ki az utcára jelszóval illették. Féltem is tőle.

Most hogy "túlestem" rajta elmondom annyi volt, hogy elég sok cigány volt az utcán, de életvitelszerűen. nem meglopni akartak, szimplán éltén a maguk életét. És ugyanúgy sok hajléktalan akik jól elvoltak magukkal a kutyát nem érdekeltem, hogy éjjel ott mászkálok.

Ott is leírták a helyet mindennek, mert pl törött volt az ágy sarka, vagy nem záródott tökéletesen a zuhany ajtaja, de én ezeket pl. elkönyveltem úgy, hogy olcsó szálláson voltam. Mégis aki mondjuk Ny-Európából jött annak lehet félelmetes volt a sok cigány vagy a csöves, de nekem pl tősgyökeres pestiként ez tök természetes volt... És jól is éreztem magam, főleg, hogy csak aludni jártam oda, arra megfelelt tökéletesen.

Megnéztem a te szállásod is, valóban nem írnak róla jókat, meg 1-2 fotó nem túl bizalomgerjesztő, de ezek lehet a finnyásaktól jöttek. De állj a sarkadra, ha valami nem tetszik (pl ha a penészes falas szobát kapnád azért én tuti szólnék) menj le, és szólj, reklamálj.

2014. júl. 24. 22:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi a választ, csak a kommunikáció is eléggé furcsa lesz. Én vagyok 15 éves, családom többi tagja felnőtt, és egyedül én tudok angolul, szóval a kommunikáció főként rajtam keresztül lesz. :D

Meg tényleg, mi is csak aludni járunk majd oda, főként a tengerparton leszünk, ha már ott vagyunk, arra pedig szerintem elég lesz a szállás. Legalábbis remélem, nincs nagy elvárás :)

2014. júl. 24. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!