Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Debrecen Hotel Aranybika...

Debrecen Hotel Aranybika tenyleg ennyire rossz, mint sokan irjak?

Figyelt kérdés
Munka miatt 4 ejszakara keresek szallast debrecenben, szerettem volna kiprobalni milyen. De ezek utan nem tudom megeri e a penzt. Akkor mar kicsit kipotlom es divinus hotelben is lakhatnek.
2019. szept. 13. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A tripadvisoron van húszezer értékelés, többségük abszolót negatív. A booking.com-en picit kevesebb, de a negatív értékelések aránya kb ilyen.

Te meg kiírsz ide egy kérdést az ott soha meg nem szálltaknak, hogy tegyenek igazságot. Mit vársz tőlük azon kívül, hogy átlagban 15 évesek, a szellemi szintjük 12?

2019. szept. 13. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokszáz vendég értékelése valószínűleg mérvadóbb, mint bàrmi, amit itt írunk. Azért 10-ből 6,5 az egész pocsék, én voltam 5,5 körüliben egyszer poénból - hát, nem kívánom senkinek, hacsak nem akarsz magadon röhögni.
2019. szept. 13. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Mi Debrecenben a Régi Posta panzióban szoktunk megszállni. Az is ott van a főtéren, nagyon kulturált hely, tudom ajánlani.
2019. szept. 13. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Anyám 1979-ben ott dolgozott az aranybika szállodában. Sokszor voltunk ott mi gyerekek, és ott aludtunk egy szobában. Akkor még nem panaszkodtak, sőt a legjobbak közé tartozott. Gondolom ma már a fénye rég elkopott, rosszabb lett. Ma a régi dicsőségét, sikerét keresik akik odamennek.
2019. szept. 13. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg egy lepratelep. Maga az épület pazar, gyönyörű, illetve az lenne ha rendben lenne. De borzasztóan le van pusztulva az egész.

A Divinus-ba menj, vagy a Krúdy is normális, esetleg az Óbester. Ezeket ajánlom.

2019. szept. 13. 18:47
 6/7 anonim válasza:
75%
Voltam már az Aranybikában, és akkor nagyon jó volt.
2019. szept. 13. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem véletlenül van rossz értékelése. A Centrum hotel ott van vele szemben, az tök jó, inkább oda menj.
2019. szept. 15. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!