Mit kell tudnom a repülőgépes utazásról?
Figyelt kérdés
Először fogok repülővel utazni, és félek tőle, hogy milyen lesz. Azt olvastam valahol, hogy a trombózisnak köze van az ablak melletti üléshez, és nem szabad sokáig kinézni az ablakon. Az ilyenek csak megfélemlítések, vagy van bennük igazság? Légyszi írjatok tanácsokat a repüléssel kapcsolatban, és hogy mennyire volt biztonságos!2019. júl. 19. 08:41
1/7 anonim válasza:
ezek pont annyira igazak mint hogy pl Pataki Attilat elvittek az UFO-k, amugy trombozis veszely valos a sok ules miatt, neha setalj egyet a gepen
2/7 D. Brasco válasza:
Az ablakon kinézni szabad,csak lehúzni meg kikönyölni rajta nem!
3/7 D. Brasco válasza:
4/7 anonim válasza:
Don't fos, kissé túlparázod az egészet :) A trombózisból annyi igaz, hogy akik hajlamosak rá, azoknak nem árt, ha utazás előtt konzultálnak az orvosukkal, majd beszedik/beszúrják az általa felírt véralvadásgátlót. Az ablakon pedig bámulhatsz ki eleget, feltéve, ha bírod a magasságot :)
5/7 anonim válasza:
Egyébként, ha bármi konkrét kérdésed van, kérdezz nyugodtan. Két hete repültem oda-vissza fapadossal, talán tudok valamiben segíteni :)
6/7 anonim válasza:
Ha hajlamos vagy rá, a trombózis veszély lehet valós. Azt mondják pl. hogy nem érdemes keresztbe tett lábbal ülni, mert az növeli az esélyt. Az ablaknak viszont semmi köze hozzá. Ha hosszabb az út, érdemes többször felállni. Egészséges embernél nem hiszem, hogy gond lenne.
A legnagyobb probléma ami így nyári időszakban többször előfordulhat, nem egészségügyi. Néhány gép nagyon sokat késik. Ha át kell szállnod, ez okozhat problémát. Tegnap az én gépem is 1 óra késéssel indult, de láttam olyan kiírást, hogy egy gép Szófiába indulási ideje reggel 8 lett volna, ám a becsült indulási idő végül 19.30-ra volt kiírva. Na, ez a szívás!🤣🤣🤣
7/7 anonim válasza:
Igen, a trombózis tényleg valós veszély, egészséges embernél is. Sajnos nekem is volt repülút miatt, de az egy 15 órás út volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!