Szerintetek ez mennyire lenne jó döntés?
Megkérdezhetted volna azt is, ki tud ilyen feltételekel Miami környékére repülőjegyet.
Esetleg találnánk neked jobbat is.
Ha 100- 200 ezret megkeresel egy nap, akkor vegyel inkabb dragabb jegyet...de ha nem keresel meg annyit..akkor men ertem masok hozzaszolasat, hogy 'kenyelem'..??
Akar tobb napig is 100-200 ezer forintert dolvoznu az kenyelmes,???
Hát, neked kell eldönteni, hogy mik a prioritások. Én múltkor Lisszabonban toltam 15 órát, úgy, hogy végig a reptéren voltam, mert éppen tél volt, pont besötétedett, mire kiértem, pont világos lett, mire indulhattunk, este meg nem akartam ismeretlen városban kóricálni. :D
Igazából gyakorlatilag annyira nem vészes. Bemehetsz a városba, Toronto azért elég nagy, van mit nézni. Vannak a reptéren is üzletek, azokat is nézegetheted, vehetsz magadnak valami szuvenírt, aludni is tudsz (éjszaka nem szoktak sokan lenni, simán ráfekhetsz egyszerre 3-4 ülőhelyre), ha van nálad laptop/mobil, van Wifi, tudsz gépezni, érdemes ilyenkorra tartogatni egy jó könyvet, filmet/sorozatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!