Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerintetek ez mennyire lenne...

Szerintetek ez mennyire lenne jó döntés?

Figyelt kérdés
Miamiba nézem a repjegyeket, de a legolcsóbb jegy az olyan hogy odafele 34 óra az út szóval kb 21 órát Torontóba kéne tölteni. Visszafele már nincs várakozás csak odafele. Szerintetek jó döntés lenne ott aludni egy napot Torontóba vagy inkább nézzek 100-200 ezerrel drágább jegyet aminél nincs ennyi várakozás?
2019. jún. 21. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldönteni hogy a kényelem vagy a pénz. Nálam pl egyértelmű, hogy inkább megyek olcsóbban és a hosszú layover-t választom, főleg ha az egy érdekes városban van, ahol nem jártam még. Ilyen 21 órásra még szállást sem foglalnék.
2019. jún. 21. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetted volna azt is, ki tud ilyen feltételekel Miami környékére repülőjegyet.

Esetleg találnánk neked jobbat is.

2019. jún. 21. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
en is az olcsobb jegyet valasztanam, volt olyan hogy 18 orat toltottem a dubai repteren, meg a repterrol sem mentem ki, de ha erdekes varosban van az atszallas akkpr kimennek
2019. jún. 21. 14:25
 4/5 ZoltanAnglia ***** válasza:

Ha 100- 200 ezret megkeresel egy nap, akkor vegyel inkabb dragabb jegyet...de ha nem keresel meg annyit..akkor men ertem masok hozzaszolasat, hogy 'kenyelem'..??

Akar tobb napig is 100-200 ezer forintert dolvoznu az kenyelmes,???

2019. jún. 21. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, neked kell eldönteni, hogy mik a prioritások. Én múltkor Lisszabonban toltam 15 órát, úgy, hogy végig a reptéren voltam, mert éppen tél volt, pont besötétedett, mire kiértem, pont világos lett, mire indulhattunk, este meg nem akartam ismeretlen városban kóricálni. :D

Igazából gyakorlatilag annyira nem vészes. Bemehetsz a városba, Toronto azért elég nagy, van mit nézni. Vannak a reptéren is üzletek, azokat is nézegetheted, vehetsz magadnak valami szuvenírt, aludni is tudsz (éjszaka nem szoktak sokan lenni, simán ráfekhetsz egyszerre 3-4 ülőhelyre), ha van nálad laptop/mobil, van Wifi, tudsz gépezni, érdemes ilyenkorra tartogatni egy jó könyvet, filmet/sorozatot. :)

2019. jún. 23. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!