Kézipoggyászban gyógyszer?
Figyelt kérdés
Felvihetem kézipoggyászban a rendszeresen szedett gyógyszerimet normál mennyiségben? Van köztük pszichiátriai gyógyszer is. Eddig még sose nézték meg, vagy kötöttek bele, de hátha más valaki jobban tudja. (Egy ambuláns lapot azért viszek)2019. máj. 29. 08:12
1/4 anonim válasza:
tedd bele nyugodtan. mondjuk azt nem tudom, hogy folyékony gyógyszereket hogy lehet szállítani, ha nagyobbak mint 100 ml
2/4 A kérdező kommentje:
Ezek tabletták
2019. máj. 29. 09:20
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan mehetnek. Csak a morfiumszármazékú gyógyszerekre kell engedélyt kérned. Ezt az orvos tudja kiállítani .
4/4 anonim válasza:
Tablettákat természetesen bármilyen formában és mennyiségben fel lehet vinni.
Folyadékoknál nem tudom, hogyan működik a dolog, de ha bizonyítható, hogy létfontosságú, szerintem azt is felengedik. Nekünk egyszer benne maradt inzulin a kézipoggyászban, és nem vették el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!