Ha a ryanairnél nem vásárolok ülőhelyet, és igy az utasfelvételt csak előtte egy nappal tudom elvégezni, tuti hogy lesz szabad ülőhely?
A kérdés nem teljesen butaság. A túlfoglalás intézménye valóban létező jelenség. Itt olvashatsz róla részletesen, miről is van szó, illetve hogyan fordulhat egyáltalán ilyen elő:
Emiatt előre aggódni viszont felesleges szerintem, mivel a gyakorlatban rendkívül ritka. A körülmények igen szerencsétlen együttállása szükséges ahhoz, hogy valaki ne férjen fel egy gépre, ahova helyet foglalt.
Egy ülőhelyet biztosan kiosztanak.
Ahogy előttem is írták, lehet túlfoglalás ritka esetben, de ezt az utasokkal úgyis csak a közvetlen beszállás előtt közlik, bízva abban, hogy esetleg valaki még sem megy el, vagy önként vállalkozik, hogy elmegy a következő járattal.
A két dolog nem függ egymástól, nem azt fogják leszállítani, aki utoljára csinálta meg a check-int.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!