Rakhatok a feladott poggyászba konzerveket?
10.-nek.
Igen, Izland pokolian drága. De ha nem "fussa", akkor ne utazz oda!
szörnyűek vagytok.
ha konzervet akar vinni, hadd vigyen.
te lehet kifizetsz még százezret, valaki nem akar. ez van.
ja és tessék a kérdésre válaszolni, nem az volt a kérdés, hogy fizessek e még pénz kajára vagy otthonról vigyek, hanem hogy beengedik e a konzervet.
13.-nak igazad van!
De akkor vigyen MINDENT, akire költenie kéne!
Víz, wc papír, szappan, sátor, ...
"A kézipoggyászból viszont legutóbb nálam kidobták a konzervet a kukába az átvilágításnál, amikor sikerült egyet benne felejtenem."
1-es, ez hol volt, melyik országban?
Már csak azért érdekel, mert én Spanyolországban direkt megkérdeztem, hogy lehet-e kézipoggyászban tintahal meg tonhal konzervet hazahozni és azt a választ kaptam, hogy igen. Aztán hazafelé az átvilágításnál megállítottak, mögöttem a fiam, 2 totál egyforma hátizsák a szalagon, megkérdi a biztonságis, melyik az enyém? Mindkettőnek egy csomag papírzsepi az oldalában, nézek rá rémülten és habogok egy sort: NEM TUDOM :D Aztán se szó, se beszéd, továbbengedett - még ki sem nyittatta...
Észtországban történt, és sprotnikonzervről volt szó.
Köszi, 17-es (15 vagyok)
Most rám hoztad a frászt, mert - ha Isten is úgy akarja- jövő héten megint megyek 2 napra Spanyolországba és bizony szeretnék hozni tintahal konzervet- na mindegy, majd megkérdezem megint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!