Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Névelírás beszállókártyán?

Vonószenekar kérdése:

Névelírás beszállókártyán?

Figyelt kérdés

Kinyomtattam a beszállókártyámat, és észrevettem, hogy sajnos nem pontos a név rajta.

Foglalásnál rossz nevet írtam.

Szabóné Kiss Piroska Ildikó ( ez csak példa) helyett Szabóné Piroska Ildikót írtam.

Szerintetek észreveszik?

Kit hívjak fel esetleg?

LOT légitársaság, ha ez számít.

2019. máj. 14. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi szerepel az útleveledben? Azzal kell egyeznie, akkor nincs gond
2019. máj. 14. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Az útlevélben helyesen szerepel a név, a beszállókártyán a , Szabó’ hiányzik sajnos.

Hibáztam, tudom.

2019. máj. 14. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Fel nem tudom fogni hogy ilyen emberek élnek, akik a saját nevüket nem tudják. Mit kéne csinálni? Szerinted? Felcsapod a LOT oldalát aztán név módosítás. 25-50 euró irányonként általában.
2019. máj. 15. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem egyezik az utiokmányban szereplő névvel, akkor névmodosítást kell intrzned a a társaságnál. Annak díjáról a LOT oldalán tájékozódhatsz
2019. máj. 15. 11:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aki próbált segíteni.

Végül sikerült elintézni, 7000 Ft- ba került, barátságos ár.

Tudom a nevemet, valahogy törlődött, figyelmetlen voltam.

A 20 éves fiam is hasonló stílusban tett megjegyzést, mint az egyik kedves válaszoló. Vele egy kicsit elbeszélgettem, hogy ő is csinál hibákat, pl. múlt héten is előfordult egy elég nagy. Ilyenkor nem túl célravezető még tovább csinálni az emberben a bűntudatot, hanem vagy segítek, ha tudok, vagy nem szólok semmit.

2019. máj. 15. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!