Tapasztalt már valaki olyat hogy más információt küld a Wizzair az indulás előtt emailben a foglalásról - különösen a poggyászra vonatkozóan - mint ami a foglalásban ill beszállókártyán van?
Direkt csinálják hogy a bizonytalanokkal még befizettessenek inkább ezt-azt?
Először foglaltam Wizzairnél - pont most az újabb nagy poggászmizéria közepén - enyhén szólva nem nyugodtam meg, hogy minden rendben lesz holnap.
Nem volt még ilyen problémám.
Mit írtak? Miben más ez, mint ami a visszaigazolásban volt?
Nemcsak egy általános tájékoztató e-mail-t kaptál, amiben olyan is van, ami nem rád, a konkrét foglalásodra vonatkozik?
A foglalásban és beszállókártyán múlt hétről a kis kézipoggyász van (40*30*22cm) + 1 feladott 10kg poggyász.
Erre a mai emlékeztető emailben (XXX számú foglalása: fontos információk a poggyászról)a korábbi variációra emlékeztető 55*40*23cm kézipoggyász és nincs feladott poggyász feltüntetve.
Lehet hogy ez az email egy nagyon általános téjékoztató, semmi köze a tényleges foglalásomhoz?
Szoktatok ilyet kapni?
Rááadásul mégcsak nem is frissítették mióta megváltoztak a szabályok???
Nov. 1-től változnak a szabályok - szerintem ez okozhat Nálad is problémát.
De azt írod, a foglaláson és a beszállókártyán van 10 kg-os feladott poggyász - ez lesz a helyes már holnaptól.
Hogy érthetőbb legyen (előző vagyok):
nov. 1-től csak a kisméretű poggyász vihető fel (40*30*22cm), a nagyobbik, az 55 cm-es feladott poggyászként mehet csak - kivéve, ha elsőbbségi beszállást veszel.
3: De ez egy tájékoztatás? Általános infók?
Vagy bele van írva, hogy ez rád vonatkozik?
Hát tényleg segítene a pontos email. (persze személyes adatok nélkül)
A foglalási kódommal jött az email - íme alább - azt vártam volna, hogy valós tartalommal, de ebben a formában csak spamként kezelem...
Nyilván nem jó ami itt van, csak érdekelt volna, hogy szokott-e mindig ilyet küldeni Wizzair utazás előtti napon és vajon mennyire korrekt a tartalma...
Kedves XY!
Biztos benne, hogy minden holmija belefér majd a poggyászába? Vásároljon feladott poggyászt, és elkerülheti, hogy magasabb díjat kelljen fizetnie a repülőtéren.
A foglaláshoz az alábbi poggyászokat adhatja hozzá:
• 20 kg-os feladott poggyász (méret: 171 × 149 × 119 cm)
• 32kg-os feladott poggyász (méret: 171 × 149 × 119 cm)
Foglalási kód: XXXXXXXX
A szállítható poggyászok (Budapest - 2B terminál XXXXX):
Utas Útvonal Kézipoggyász Feladott poggyász
XY Odaút 1 / 55 × 40 × 23 cm
Visszaút 1 / 55 × 40 × 23 cm
Információ a poggyászra vonatkozó szabályokról
Szerintem nem kérdés. Ha a foglaláskor vásároltál feladandó poggyászt, és ez benne is van a visszaigazolásodban, akkor van.
De lépj be és látni fogsz mindent pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!