Wizzair-nél mennyire veszik szigorúan a kézipoggyász méretét? Hogyan mérik?
Figyelt kérdés
30x40x20-at irnak, az én bőröndöm 40 centis, de ebben a kereke nincs benne. Lehet ebből gond? Ha igen, mennyit kell ráfizetni a reptéren?2019. máj. 1. 17:19
11/15 csab0706 válasza:
Tudja valaki ennek a keretnek a pontos méretét ? wizz nagy kézi esetében ... gondolom nem
mm-re poggyász méretre vannak gyártva . Mi a legnagyobb méret ami belecsúszik esetlges ellenőrzés esetén ????
köszi..
12/15 anonim válasza:
#11, csakis annyi megy bele, amennyit előírnak. De komolyan, pár éve még egy egy cm-re kilógó poggyászfülérg is röpködtek a büntik (leginkább Ferihegyen sajnos). Mostanában nem vettem észre ilyen brutális szigort, de nem érdemes a jóindulatra alapozni a csomagméret esetében.
13/15 A kérdező kommentje:
Most értem haza Brüsszelből. Oda is, meg vissza is ráfizettettek 25 eurót, mert 40 cm helyett 43 cm volt a bőrönd magassága. Novemberig még lehetett 50 cm is. Ilyen kicsi bőröndöt már venni sem lehet sztem, marad a nylonszatyor, azt úgy hajtogatod, hogy beférjen a rácsba....Tiszta röhej ez az egész már...
2019. máj. 7. 18:36
14/15 anonim válasza:
Tipikus magyar mentalitás díszpéldánya vagy te is, kedves kérdező. Te ugyan nem tartod be a szabályt, de felháborodsz, ha rajtad számon kérik.
Ha 40 cm-ért fizettél, akkor annyit viszel és kész, vagy pedig perkálsz. Ha minden utas úgy gondolkodik, mint te, az 180 embernél már több, mint 5 m plusz. Hol férjen el az azokban a p.cshányi poggyásztartó rekeszekben, amiket mellesleg nem lehet degeszre tömni, mert akkor nem csukódik be az ajtajuk?
15/15 A kérdező kommentje:
kedves 14-es, bőven befér mindenki 43 centis bőröndje bárhova a gépen. A szemétség az, hogy állandóan változtatják a méretet, igy az ember kidobja a pénzt, ha vesz egy "szabványos" bőröndöt. De te csak légy boldog, ha újból és újból megszivatnak.
2019. máj. 8. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!