Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzair-nél mennyire veszik...

Wizzair-nél mennyire veszik szigorúan a kézipoggyász méretét? Hogyan mérik?

Figyelt kérdés
30x40x20-at irnak, az én bőröndöm 40 centis, de ebben a kereke nincs benne. Lehet ebből gond? Ha igen, mennyit kell ráfizetni a reptéren?

2019. máj. 1. 17:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Keretbe kell belerakni. Ha túl nagy akkor visszamész a check in pulthoz és feladod 55 euróért.
2019. máj. 1. 18:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Még a beszállásnál is ellenőrzik és sorban fizettetik a plusz díjat. Nem véletlenül vannak megadva a méretek.
2019. máj. 1. 18:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem évek óta nem méricskélték, ahogy elnéztem, mostanában kevesebbef használják a keretet. De ezt hiába fogod mondani, ha épp nálad jut eszükbe ellenőrizni és nem fér be a pogyó. Ha nem akarsz kockáztatni, vegyél kisebb bőröndöt vagy még jobb, ha hátizsákkal mész, amit be lehet szuszakolni a keretbe, míg egy bőröndöt nyilván nem.
2019. máj. 1. 19:20
 4/15 anonim ***** válasza:
Körbenéznek, akinek ránézésre gyanús, hogy nagyobb, azt megnézik.
2019. máj. 1. 20:06
 5/15 anonim válasza:
Nekem 6 év angliai oda-vissza utazgatás alatt egyszer nézték meg..
2019. máj. 1. 20:17
 6/15 anonim ***** válasza:
A kerék korábban probléma volt, ma már nem csinálnak belőle problémát, mert pont nem azon múlik, hogy valójában elfér-e az ülés alatt. (És ugye ez határozza meg a méretet.)
2019. máj. 1. 20:22
 7/15 anonim ***** válasza:
A kerék nem számít bele a méretbe (5 cm-es kerékméretig).
2019. máj. 1. 21:46
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
Ez a nem számít bele a kerék dolog tök jó csak éppen nem igaz. Hivatalosan beleszámít és ha túllóg kvázi az aktuális személyzet jóindulatán múlik hogy büntetnek-e vagy nem.
2019. máj. 2. 07:38
 9/15 anonim ***** válasza:
#8 Hivatalosan sem számít bele, nézd meg az üzletszabályzatban.
2019. máj. 2. 08:49
 10/15 anonim válasza:

Debrecenbe ki vannak hegyezve külön erre. Még ha bele is fér, akkor is belerakatják veled. Érdemesebb hátizsákokba pakolni, azokba nemigen szoktak sehol sem belekötni.

A debreceni csöves reptér a legalja. Csak mondom.

2019. máj. 2. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!