Wizzair-nél mennyire veszik szigorúan a kézipoggyász méretét? Hogyan mérik?
Figyelt kérdés
30x40x20-at irnak, az én bőröndöm 40 centis, de ebben a kereke nincs benne. Lehet ebből gond? Ha igen, mennyit kell ráfizetni a reptéren?2019. máj. 1. 17:19
1/15 anonim válasza:
Keretbe kell belerakni. Ha túl nagy akkor visszamész a check in pulthoz és feladod 55 euróért.
2/15 anonim válasza:
Még a beszállásnál is ellenőrzik és sorban fizettetik a plusz díjat. Nem véletlenül vannak megadva a méretek.
3/15 anonim válasza:
Nekem évek óta nem méricskélték, ahogy elnéztem, mostanában kevesebbef használják a keretet. De ezt hiába fogod mondani, ha épp nálad jut eszükbe ellenőrizni és nem fér be a pogyó. Ha nem akarsz kockáztatni, vegyél kisebb bőröndöt vagy még jobb, ha hátizsákkal mész, amit be lehet szuszakolni a keretbe, míg egy bőröndöt nyilván nem.
4/15 anonim válasza:
Körbenéznek, akinek ránézésre gyanús, hogy nagyobb, azt megnézik.
5/15 anonim válasza:
Nekem 6 év angliai oda-vissza utazgatás alatt egyszer nézték meg..
6/15 anonim válasza:
A kerék korábban probléma volt, ma már nem csinálnak belőle problémát, mert pont nem azon múlik, hogy valójában elfér-e az ülés alatt. (És ugye ez határozza meg a méretet.)
7/15 anonim válasza:
A kerék nem számít bele a méretbe (5 cm-es kerékméretig).
8/15 anonim válasza:
Ez a nem számít bele a kerék dolog tök jó csak éppen nem igaz. Hivatalosan beleszámít és ha túllóg kvázi az aktuális személyzet jóindulatán múlik hogy büntetnek-e vagy nem.
9/15 anonim válasza:
#8 Hivatalosan sem számít bele, nézd meg az üzletszabályzatban.
10/15 anonim válasza:
Debrecenbe ki vannak hegyezve külön erre. Még ha bele is fér, akkor is belerakatják veled. Érdemesebb hátizsákokba pakolni, azokba nemigen szoktak sehol sem belekötni.
A debreceni csöves reptér a legalja. Csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!